Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola neziņā par nākotni: ''Viss ir paveikts. Kas tālāk?''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola neziņā par nākotni: ''Viss ir paveikts. Kas tālāk?''
Peps Gvardiola. Foto: SIPA/Scanpix

Svētdienas vakarā par Anglijas Premjerlīgas čempioni ceturto sezonu pēc kārtas kļuva Mančestras ''City''. Pēc titula izcīnīšanas kluba galvenais treneris Peps Gvardiola izteicās, ka esot neziņā par savu nākotni klubā pēc pašreizējā līguma beigām.

''Realitāte ir tāda, ka esmu tuvāk kluba pamešanai nekā līguma pagarināšanai. Esmu runājis ar kluba vadību un manas sajūtas ir tādas, ka šobrīd vēlos palikt. Trenēšu komandu nākamajā sezonā un tās laikā veiksim pārrunas ar vadību. Taču pēc astoņiem, deviņiem gadiem… Redzēsim,'' neskaidrs par nākotni Mančestrā pēc sestā Premjerlīgas čempiontitula izcīnīšanas bija spāņu treneris Peps Gvardiola.

''Man joprojām ir spēkā esošs līgums. Joprojām esmu šeit. Dažos brīžos jūtos nedaudz noguris, taču dažus no brīžiem mīlu. Mēs uzvaram spēles un izskatāmies labi ar jaunajiem spēlētājiem. Sāku domāt – neviens nav uzvarējis četras sezonas pēc kārtas, kāpēc nepamēģināt? Tagad tas ir paveikts. Kas tālāk? Šobrīd nezinu, kāda ir tālākā motivācija, jo to ir ļoti grūti atrast, kad viss ir paveikts,'' izteicās Gvardiola.

53 gadus vecajam spāņu speciālistam vēl ir līgums ar ''City'' uz nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.co.uk/football/sto...

     [+] [-]

, 2024-05-20 10:57, pirms 2 mēnešiem
Tālāk? Ņem piemēru no Klopa un atpūties

     [+] [-]

, 2024-05-20 11:03, pirms 2 mēnešiem
Referis rakstīja: Tālāk? Ņem piemēru no Klopa un atpūties
...ar Klopu salīdzinot, ir būtiska atšķirība...viņam ir kārtējais EPL tituls - tā ir narkotika..ja pāris sezonas būs bez EPL titula, tad sajutīs nogurumu un ņems atpūtu...tas notika ar Klopu

     [+] [-]

, 2024-05-20 13:05, pirms 2 mēnešiem
Jāpastrādā ar kādu nacionālo izlasi, kā pats ir teicis, ka ir tāda vēlme, un tad jau pelnītā atpūtā

     [+] [-]

, 2024-07-21 06:18, pirms 6 dienām
Referis rakstīja: Tālāk? Ņem piemēru no Klopa un atpūties
Tak viņš nelasa šo saitu. Ko tu uzrunā 2.personā?