Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Marsiālam savainojums, Baloteli operācijas dēļ nespēlēs vēl mēnesi

Rolands Eliņš

Marsiālam savainojums, Baloteli operācijas dēļ nespēlēs vēl mēnesi
Antonijs Marsiāls spēlē pret Angliju
Foto: AP/Scanpix

Francijas izlases treneris Didjē Dešāns apstiprinājis, ka Antonijs Marsiāls vakardienas mačā pret Angliju guvis traumu, tiesa, tās nopietnība vēl nav noteikta. Savukārt „Milan” uzbrucējs Mario Baloteli tomēr nav izvairījies no gurna operācijas un laukumā atgriezīsies tikai pēc mēneša.

Mančestras „United” jaunā zvaigzne Antonijs Marsiāls vakar piedalījās Francijas un Anglijas izlašu draudzības spēlē. Futbolisti un līdzjutēji vienojās teroraktu upuru piemiņā, bet spēlē ar 2:0 uzvarēja Anglija. Francijas sastāvā savukārt traumu guva Marsiāls, kurš tika nomainīts 67. minūtē, bet stadionu atstāja ar kruķu palīdzību.

Francijas izlases treneris Dešāns apstiprināja traumas faktu: „Viņš šobrīd pārcieš visai lielas sāpes. Liekas, ka sasista pēdas virspuse.” Konkrētāk Dešāns gan neizteicās, un par Marsiāla dalību nākamajās Mančestras „United” spēlēs tiks paziņots vēlāk. MU nākamā spēle paredzēta sestdien izbraukumā pret „Watford”. Luija van Gāla vadītā komanda pagaidām ieņem ceturto vietu Premjerlīgā.

Savukārt „Liverpool” izīrētais uzbrucējs Mario Baloteli nevarēs palīdzēt „Milan” vēl vismaz mēnesi. Baloteli pēc atgriešanās Milānā piedalījās četrās A Sērijas spēlēs un guva vienus vārtus, taču nespēlēja jau kopā septembra beigām. Viņš centās atkopties no gurna traumas bez operācijas palīdzības, lai varētu pēc iespējas ātrāk atkal doties laukumā, taču tas neizdevās un beidzot nolemts par operācijas veikšanu.

„Milan” oficiālā paziņojumā norādījusi, ka operācija noritējusi sekmīgi, bet plānotais rehabilitācijas laiks ir četras nedēļas. Tas gan uz atstāj šaubas par Baloteli atgriešanos vēl 2015. gadā, jo „Milan” ziemas pārtraukumā dodas jau 20. decembrī.

„Milan” pēdējās sešās A Sērijas spēlēs izcīnījusi 14 punktus, liekot pieklust runām par trenera Sinišas Mihajloviča atlaišanu un šobrīd ieņem sesto vietu čempionātā. Sestdien gan priekšā nopietns pārbaudījums Turīnas „Juventus” izskatā. Juve pagaidām ir septītajā vietā ar diviem punktiem mazāk nekā „Milan”.

Izmantotie resursi:
Deschamps confirms Martial foot injury -...
Homepage | AC Milan

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-18 16:13, pirms 9 gadiem
Robi, Tu esi City fanu apkaunojums! Veselību Marsiālam!
Come On City!

     [+] [-]

, 2015-11-18 17:22, pirms 9 gadiem
Kāda operācija palīdz pret mułkību?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-18 20:02, pirms 9 gadiem
Banu kings rakstīja: Kāda operācija palīdz pret mułkību?
Šķiet, ka tikai galvas amputācija. Bet Robja gadījumā es pat nezinu, vai tas līdzētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-19 15:56, pirms 9 gadiem
Žēl. Skatījos spēli, kad viņu nomainīja nekādas traumas pazīmes nemanīju.