Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Brentford'' līderi Touniju diskvalificē uz astoņiem mēnešiem par derību noteikumu pārkāpšanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Brentford'' līderi Touniju diskvalificē uz astoņiem mēnešiem par derību noteikumu pārkāpšanu
Ivans Tounijs. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) paziņojusi, ka uz astoņiem mēnešiem par derību noteikumu pārkāpšanu diskvalificēts ''Brentford'' uzbrukuma līderis Ivans Tounijs, kurš šajā Premjerlīgas sezonā guvis 20 vārtus.

Anglijas Futbola asociācija paziņojusi, ka tā uz astoņiem mēnešiem diskvalificējusi ''Brentford'' labāko vārtu guvēju Ivanu Touniju, kurš pārkāpis sporta derību noteikumus. Tāpat Tounijam piespriests 50 tūkstošu sterliņu mārciņu sods.

Pārkāpumi veikti laika posmā no 2017. gada 25. februāra līdz 2021. gada 23. janvārim, kad Tounijs vēl spēlēja Anglijas "League One" un "Championship" turnīros jeb trešajā un otrajā spēcīgākajā līgā, pārstāvot tādus klubus kā "Shrewsbury Town", "Scunthorpe United", "Wigan Athletic", "Peterborough United" un "Brentford", kas 2020. gada septembrī viņu nopirka par sešiem miljoniem eiro. Izmeklēšanā tika secināts, ka Tounijs 232 reizes pārkāpis noteikumu punktu E8, kas futbolistiem Anglijā liedz veikt jebkādas likmes uz futbola notikumiem vai lūgt to darīt citiem, vai derību nolūkos dalīties ar svarīgu informāciju.

Sākotnēji Tounijs tika apsūdzēts pat 262 pārkāpumos, bet izmeklēšanas laikā 30 no tiem tika atcelti, bet pārējos 232 Tounijs atzinās par savām veiktajām darbībām. Tāpat Anglijas Futbola asociācijas paziņojumā minēts, ka viņš atgriezties treniņos ar ''Brentford'' klubu var ne ātrāk par 2023. gada 17. septembri jeb pēc četriem mēnešiem. Viņa astoņu mēnešu diskvalifikācija noslēgsies 2024. gada 17. janvārī.

Ivans Tounijs ir rezultatīvākais ''Brentford'' spēlētājs, līdzšinējā Premjerlīgas sezonā iesitot jau 20 vārtus, kas viņiem devis trešo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Vairāk par viņu iesituši tikai Harijs Keins un Ērlings Holanns. Šī gada martā Tounijs debitēja Anglijas izlasē, 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā dodoties uz maiņu uzvarā pār Ukrainu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-05-17 22:14, pirms gada
Iegrabēja konkrēti. Tak kāds nostučīja, ka piedalās. Pietika prātiņa ar savu vārdu nereģistrēties, cerams. Varēja jau informēt sabiedrību, kā konkrēti viņš veica šīs darbības.

     [+] [-]

, 2023-05-18 09:34, pirms gada
Un karjerai izlasē beigas