Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" vēlreiz transfēru tirgū pārspēj "Liverpool" un iegūst Laviju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" vēlreiz transfēru tirgū pārspēj "Liverpool" un iegūst Laviju
Romeo Lavija. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" turpina tērēt naudu un jau tuvākajā laikā sastāvu papildinās ar jauno pussargu Romeo Laviju. "Southampton" par pāreju saņems 61,7+5,8 miljonus eiro.

Par 19 gadus veco Romeo Laviju nopietnu interesi izrādīja "Liverpool", kas pēc vairākiem noraidītiem piedāvājumiem svētdien beidzot apmierināja "Southampton" prasības un lika galdā 60 miljonus mārciņu (69,8 miljoni eiro). Tomēr pats pussargs pauda vēlmi pievienoties Londonas "Chelsea", nevis Liverpūlei.

Tagad "Chelsea" panākusi vienošanos par darījumu, kas kopā sasniedz 58 miljonus mārciņu (67,5 miljoni eiro). Piecus miljonus mārciņu (5,8 miljonus eiro) veido bonusi. Sagaidāms, ka sarunās ar Laviju par viņa līguma nosacījumiem nevajadzētu rasties neparedzētiem šķēršļiem.

Beļģu futbolists uz "Southampton" pārcēlās pagājušajā vasarā, un viņa līgumā vēl bija palikušas četras sezonas. Klubs vairākkārt atkārtoja, ka negatavojas Laviju laist prom par mazāku cenu kā 50 miljoniem mārciņu.

Arī cīņā par Moisesu Kaisedo "Chelsea" izdevās pārspēt "Liverpool", pateicoties tieši paša futbolista vēlmēm. Šis darījums var sasniegt 133 miljonus eiro, un tas kļūtu par Britu salu transfēru rekordu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2023-08-16 21:21, pirms gada
....viens no šiem stabili sēdēs uz beņķa....ja gribēja spēles laiku, tad bija jāiet uz Liverpool...laikam negribēja

     [+] [-]

, 2023-08-17 01:45, pirms gada
Futbols pārvēršas par NBA...bet nu reecigi kaa atshuj Loserpool🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2023-08-17 06:15, pirms gada
vov , velns , kur tas ir melns