Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels: "Man nav iebildumu FA kausa finālā būt sliktā puiša lomā"

Rolands Eliņš

Tuhels: "Man nav iebildumu FA kausa finālā būt sliktā puiša lomā"
Tomass Tuhels. Foto: AFP/Scanpix

Pirms šovakar gaidāmā Anglijas FA kausa finālmača starp "Chelsea" un "Liverpool" Londonas kluba treneris Tomass Tuhels medijiem izteicās, ka viņa pretinieks Jirgens Klops spēj noskaņot neitrālo publisku sev par labu, taču Tuhels par to šodienas spēles sakarā neiebilst.

"Jirgens Klops ir meistars kļūšanā spēles otro numuru," teica Tomass Tuhels. "Viņš var pierunāt un apvārdot tā, ka tev liekas, ka esi otrais numurs arī dueļos pret "Villarreal' un pret "Benfica". "

"Viņš to dara vienmēr, un tā ir daļa no būtības, un tas raisa neitrālo līdzjutēju simpātijas," turpināja Tuhels. "Es gan neesmu greizsirdīgs – Klops ir fantastiska persona, viens no labākajiem treneriem pasaulē, un viņš to lietu prot. Kad viņš trenēja Dortmundi, visa valsts fanoja par Dortmundi. Tagad viņš trenē "Liverpool", un man ir sajūta, ka visa valsts mīl Liverpūli."

"Tas ir liels Klopa nopelns," sacīja "Chelsea" treneris. "Un ar to ir jārēķinās, kad spēlē pret viņa komandu. Taču tas nav slikti arī mums, un, ja mums jābūt slikto puišu lomā, tad man nekādu iebildumu nav. Mēs šo lomu pieņemam. Mēs nevēlamies Anglijas simpātijas fināla spēlē, mēs vēlamies trofeju."

"Chelsea" un "Liverpool" jau tikās EFL kausa finālā, kur Liverpūle uzvarēja pendelēs, un Tuhels uzskata, ka šī spēle bija labs apliecinājums tam, ka "Chelsea" noteikti ir pa spēkam pieveikt "Liverpool".

Mača tiešraidi piedāvās Viaplay.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/chelse...