Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" iegādājas Stērlingu, nākamais rindā – Kulibalī

Agris Suveizda

"Chelsea" iegādājas Stērlingu, nākamais rindā – Kulibalī
Rahīms Stērlings. Foto: AFP/Scanpix

Trešais spēcīgākais Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Londonas "Chelsea" paziņojis par piecu gadu līguma parakstīšanu ar Anglijas izlases uzbrūkošo spēlētāju Rahīmu Stērlingu, kurš kļuvis par jauno īpašnieku pirmo pirkumu.

Kā vēsta britu mediji, "Manchester City" par darījumu saņems 47,5+2,5 miljonus sterliņu mārciņu jeb 56,2+3,0 miljonus eiro. "Londonas ir manas mājas, kur man viss sākās, un tas ir lieliski, ka man tagad būs iespēja katru nedēļu spēlēt draugu un ģimenes priekša," pauda 27 gadus vecais Jamaikā dzimušais spēlētājs.

Stērlings aizvadītajā Premjerlīgas sezonā sāka 23 no savām 30 spēlēm un guva 13 vārtus, divciparu skaitli iesizdams piekto sezonu pēc kārtas, tomēr lielajās spēlēs Stērlings bieži vien palika ārpus pamatsastāva. "Manchester City" rindās viņš septiņu sezonu laikā Premjerlīgā aizvadīja 225 spēles un guva 91 vārtus, bet profesionālo karjeru sāka "Liverpool" kreklā, 95 mačos gūstot 18 vārtus. Anglijas izlasē 27 gadus vecajam Stērlingam 77 spēlēs ir 19 precīzi sitieni.

Drīzumā par "Chelsea" futbolistu vajadzētu kļūt arī Francijā dzimušajam Senegālas izlases centra aizsargam Kalidū Kulibalī, par kura pārdošanu "Napoli" iekasēšot 40 miljonus eiro. Londonas klubs ar 74 punktiem 38 spēlēs iepriekšējā sezonā Premjerlīgā izcīnīja trešo vietu, no "Manchester City" un "Liverpool" atpaliekot par attiecīgi 19 un 18 punktiem.

Anglijas Premjerlīgas spēļu tiešraides būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Sterling signs for Chelsea | News | Official...

     [+] [-]

, 2022-07-13 22:54, pirms 2 gadiem
...vienīgais, kas man čelsē šos pēdējos gados nepatika, bija Romāns Abramovičs un viņa vadības stils...nu, šis prom, bet tagad tur ir atkritējs Stērlings, kas atkal man neitrālos mačos neļauj par šiem fanot...pfēēēē