Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc divu nedēļu izvērtējuma ''United'' trenera amatā paliks Ten Hags

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc divu nedēļu izvērtējuma ''United'' trenera amatā paliks Ten Hags
Eriks ten Hags ar FA kausu. Foto: Zumapress/Scanpix

Nīderlandes futbola speciālists Eriks ten Hags turpinās darbu ar Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras ''United'', ziņo britu mediji. Pēc divu nedēļu līdzšinējā darba izvērtējuma un nesekmīgām pārrunām ar citiem potenciālajiem aizstājējiem nolemts slēgt jaunu līgumu ar līdzšinējo kluba treneri.

Britu mediji ziņo, ka Mančestras ''United'' galvenā trenera amatā turpinās strādāt Eriks ten Hags. Par viņa nākotni kluba bija lielas neskaidrības - lai arī divu sezonu garumā viņš ar to izcīnīja divus titulus (Anglijas Līgas kausu un FA kausu), sniegums 2023./2024. gada sezonā bija nepārliecinošs. Pats Ten Hags pēc FA kausa izcīnīšanas pauda, ka, ja ''United'' ar viņu neturpinās sadarbību, tad viņš dosies titulus izcīnīt citur.

Līdz sezonas beigām par potenciālajiem Ten Haga aizstājējiem tika minēti tādi speciālisti kā Greiems Poters, Tomass Frenks, Roberto de Zerbi un Anglijas izlases treneris Gerets Sautgeits. De Zerbi sakarā klubs nevienā brīdī neveica kontaktēšanos ar ''Brighton'', bet Sautgeits šajā vasarā ar Anglijas izlasi piedalīsies Eiropas čempionātā futbolā. Klubs izrādīja interesi par bijušo ''Bayern'' treneri Tomasu Tuhelu un bijušo ''Chelsea'' speciālistu Maurisio Početino, taču nozīmīgākas sarunas ar abiem veiktas netika.

Sagaidāms, ka šobrīd ''United'' ar Ten Hagu vienosies par jaunu līgumu. Pēc ''United'' veiktā izvērtējuma jau ir notikusi kluba saruna ar esošo treneri, kas bijusi konstruktīva. Ten Hags par ''United'' galveno treneri kļuva pirms 2022./2023. gada sezonas. Pirmajā gadā klubam ar viņu izdevās ieņemt augsto trešo vietu Premjerlīgā, pēc kā sekoja tikai astotā vieta šajā sezonā. Izcīnītais FA kauss gan ļāvis ''United'' nākamo sezonu sagaidīt Eirokausos - klubs startēs UEFA Eiropas līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-06-12 12:01, pirms 6 dienām
🙈

     [+] [-]

, 2024-06-12 13:04, pirms 6 dienām
Bēdīgi, lai teiktu kaut ko vairāk...

     [+] [-]

, 2024-06-12 13:46, pirms 6 dienām
United nemaz nevajag iekļūt Top4, lai trenerim paliktu amtā.
Augsti standarti...

     [+] [-]

, 2024-06-12 15:35, pirms 6 dienām
...žēl, šim pēc 7:0 izdevās pret Liverpool ieslēgt busu pie vārtiem un tāpēc palielam iznāca zaudēt cīņu par titulu....maitas un dranķī, bet mēs jūs mīlam kā veco sievu....bez jums dzīve ir pelēka....ok, nākošo sezonu viss sākas no jauna....fgviņzin ko tur uzmeistaros Slots!

     [+] [-]

, 2024-06-12 15:44, pirms 6 dienām
Ten Hagam gan, acīmredzot, nav pašcieņas.

     [+] [-]

, 2024-06-12 15:51, pirms 6 dienām
Pandora rakstīja: Ten Hagam gan, acīmredzot, nav pašcieņas.
...kāda tur pašcieņa, ja alga miljonos?

     [+] [-]

, 2024-06-12 20:24, pirms 6 dienām
Atkal nekà nebūs no komandas

     [+] [-]

, 2024-06-12 22:20, pirms 6 dienām
Manuprāt pareizs lēmums, lai vai kā, bet 2 sezonas un katrā pa kausam, nav slikts rādītājs (pēdējais kauss bija EL 17 gadā) skatoties uz pašreizējo sastāvu. Daudzi aizmirsuši, ka tam pašam Klopam pirmajās sezonās arī diezko viegli neklājās un tikai ap 17-18 gadu tikai sākās kaut kāda augšupeja. Citādāk, katu reizi atnāk jauns treneris ar jaunām idejām un jauniem spēlētājiem sāk atkal visu no sākuma. Labākais piemērs ir Čelsija.