Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" zaudē Premjerlīgas pastarītei un izstājas no Līgas kausa

Agris Suveizda

"Manchester City" zaudē Premjerlīgas pastarītei un izstājas no Līgas kausa
Musa Dženepo svin vārtu guvumu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola čempionvienība "Manchester City" izbraukumā atzinusi Premjerlīgas pēdējās vietas īpašnieces "Southampton" pārākumu, pirmā puslaika vidū ielaižot divus vārtus – 0:2.

• Ja svētdien "Manchester City" ar Kevinu De Breini un Ērlingu Holannu rezervē FA kausā sasita Londonas "Chelsea" (4:0), tad Sauthemptonā pret Premjerlīgas pastarīti pirmā puslaika vidū piecās minūtēs ielaida divus vārtus.

• Vispirms 23. minūtē no soda laukuma vidus pirmos vārtus "Southampton" kreklā guva 20 gadus vecais franču uzbrucējs Sekū Marā, kurš vasarā par 13 miljoniem eiro tika nopirkts no "Bordeaux", bet 28. minūtē vācu vārtsargu Štefanu Ortegu ar tālsitienu pārsteidza Mali pussargs Musa Dženepo (2:0). Arī viņam tie bija pirmie vārti sezonā.

• De Breine laukumā kopā ar divām maiņām aizsardzībā tika sūtīts pēc pirmā puslaika, bet 56. un 63. minūtē sekoja arī Holanns un Rodri. Līderu sūtīšana cīņā lūzumu gan nepanāca.

• Astoņu sezonu laikā Līgas kausu ieguvusi sešas reizes, nu "Manchester City" otro sezonu pēc kārtas paliks bešā. Iepriekšējā sezonā "Manchester City" astotdaļfinālā pendelēs zaudēja "West Ham" (0:0).

• "Southampton" Premjerlīgā piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas un pirms trim mēnešiem Mančestrā kapitulēja ar 0:4.

• Premjerlīgas klubu duelis notika arī paralēlajā spēlē, kurā 15. vietā esošā Notingemas "Forest" pendelēs pārspēja 19. vietas īpašnieci Vulverhemptonas "Wanderers".

• 18. minūtē savam bijušajam klubam pēc stūra sitiena iesita Notingemas kotdivuāriešu aizsargs Villī Bolī, kurš 2018. gadā ar vilkiem triumfēja līgu zemāk un šovasar Vulverhemptonu pameta par 2,6 miljoniem.

• Otrā puslaika 19. minūtē jau trešos vārtus Līgas kausa sezonā guva meksikānis Rauls Himenes, panākot izlīdzinājumu 1:1, tomēr pendelēs uzvarēja mājinieki. Abas komandas kļūdījās pirmajā sērijā, bet piektajā sērijā liktenīgu kļūdu pieļāva Džozefs Hodžs.

Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfināli

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Manchester United - Charlton3:0 (1:0)Antoni 21' Rešfords 90'90'+4
Newcastle - Leicester2:0 (0:0)Bērns 60' Žoelintons 72'
Nottingham Forest - Wanderers1:1; 4:3 pen.Bolī 18' – Himeness 64'
Southampton - Manchester City2:0 (2:0)Marā 23' Dženepo 28'

  +2 [+] [-]

, 2023-01-12 00:09, pirms gada
..izskatās, ka te var sanākt MU viena trofeja

     [+] [-]

, 2023-01-12 00:24, pirms gada
Southampton izskatās uzbrukuma pārsteidzoši labi. Ar lielāku meistarību vēl kādi pāris vārti būtu bijuši. Vieni gan bija, bet tos neieskaitīja. Pusfinālā pret Newcastlu varētu sanākt labs duelis.
Otrā pāri MU pret Forest arī bus ko redzēt. Tik MU plus, ka pretinieku pirmais GK ir no MU un nevarēs spēlēt, kas atvieglos MU ceļu uz finālu.

  -2 [+] [-]

, 2023-01-12 04:58, pirms gada
Beidzot ari MU smaida veiksme. Pec 2 sezonam, kur neveiksmes sekoja Ik uz stuura. Nu dzive kautkadam lidzsvaram tomer jabut. Ja nepanjems kausu tad visi tie Ten Haaga fanati vares iet dir*t. Ja pacels super. Jebkura gadijuma bushu apmierinats. Go R
eds!!

     [+] [-]

, 2023-01-12 07:32, pirms gada
Sen MC nebija tik nevarīga redzēta...
Ar visu trolli priekšgalā

     [+] [-]

, 2023-01-12 07:56, pirms gada
goldfinger rakstīja: Beidzot ari MU smaida veiksme. Pec 2 sezonam, kur neveiksmes sekoja Ik uz stuura. Nu dzive kautkadam lidzsvaram tomer jabut. Ja nepanjems kausu tad visi tie Ten Haaga fanati vares iet dir*t. Ja pacels super. Jebkura gadijuma bushu apmierinats. Go R
eds!!
Neveiksmes drīz beigsies, jo Man Utd aktīvi meklē jaunos īpašniekus un visus pidrilkinus, kas ir virs ETH- iztīrīs. Ja Tes šķita, ka Oles futbols bija atbilstošas kvalitātes un dziļuma priekš pasaulē lielākā futbola kluba, tad Tev žigli ir jāmeklē dakteru palīdzība. Eriks ten Haags ir izcili piemērots šim pasaulē grūtākajam futbola amatam.
Jo nu šitādi teksit tikai pasvītro, ka Tu no futbola sajēdz apmēram tik pat, cik es no āfrikāņu mūzikas. Tiešām tirliņš.

     [+] [-]

, 2023-01-12 07:57, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..izskatās, ka te var sanākt MU viena trofeja
Jābrauc pāri Barselonai

  +1 [+] [-]

, 2023-01-12 07:57, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..izskatās, ka te var sanākt MU viena trofeja
Newcastle ir ļoti spēcīgi šosezon, tā kā var uzvarēt arī viņi

     [+] [-]

, 2023-01-12 08:07, pirms gada
Jautrs fakts: Peps līgas kausa preses sanāksmes ietvaros runāja par "īpašu" (ridiculous) taktiku sekojošajā APL spēlē pret Man Utd.
Rezultātu mēs redzam

     [+] [-]

, 2023-01-12 16:31, pirms gada
esprets rakstīja: Newcastle ir ļoti spēcīgi šosezon, tā kā var uzvarēt arī viņi
..ir jau izloze? ja ne, tad varbūt Jaunpils zaudēs un finālā būs MU pret kādu pastarīti