Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz pēdējo vietu, vasarā 165 miljonus iztērējusī "Nottingham Forest" pagarina līgumu ar treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neskatoties uz pēdējo vietu, vasarā 165 miljonus iztērējusī "Nottingham Forest" pagarina līgumu ar treneri
Stīvs Kūpers. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pēdējās vietas īpašniece "Nottingham Forest" paziņojusi par līguma pagarināšanu līdz 2025. gadam ar galveno treneri Stīvu Kūperu.

42 gadus vecais Stīvs Kūpers par "Nottingham Forest" galveno treneri kļuva pagājušā gada septembrī un palīdzēja komandai pirmo reizi kopš 1999. gada pacelties uz Anglijas Premjerlīgu.

Starpsezonā kluba saimnieki atvēra maku, lai palīdzētu Kūperam izveidot konkurētspējīgu sastāvu – 21 futbolista iegādei tika iztērēti 165,5 miljoni eiro. Tomēr sezonas ievada astoņos mačos izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru, piedzīvoti pieci zaudējumi pēc kārtas un šobrīd jāsadzīvo ar pēdējo vietu kopvērtējumā.

Pirmdien ar 0:4 tika zaudēts priekšpēdējā vietā esošajai "Leicester City", un zaudējums lika pacelties jautājumiem par Kūpera atlaišanu. Tā vietā "Nottingham Forest" paziņojusi par līguma pagarināšanu līdz 2025. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-10-07 18:46, pirms 2 gadiem
Ļoti dīvains lēmums