Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''City'' aizsargam Vokeram veikta operācija, neskaidra dalība PK

''City'' aizsargam Vokeram veikta operācija, neskaidra dalība PK
Kails Vokers. Foto: Reuters/Scanpix

Mančestras ''City'' labās malas aizsargam Kailam Vokeram veikta cirkšņa operācija. Atlabšanas laiks joprojām ir neskaidrs, tāpēc zem jautājuma zīmes ir arī futbolista dalība 2022. gada FIFA Pasaules kausa izcīņā, kas startēs nedaudz vairāk kā pēc mēneša.

32 gadus vecais Kails Vokers savainojumā iedzīvojās derbija mačā pret Mančestras ''United'', tiekot nomainīts pirmā puslaika izskaņā. Pēc mača veiktajās medicīniskajās pārbaudēs pieredzējušajam futbolistam konstatēta cirkšņa trauma.

Ceturtdien Vokeram veikta operācija. Rehabilitācijas laiks vēl ir neskaidrs, radot neziņu par aizsarga dalību pasaules kausā. Tas 20. novembrī startēs Katarā. Anglija pirmo spēli aizvadīs dienu vēlāk, cīnoties pret Irānas futbolistiem.

Šajā sezonā Vokers devies laukumā septiņās Premjerlīgas spēlēs. Tāpat viņš septembrī pārstāvēja Anglijas izlasi UEFA Nāciju līgā.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Foto: Zuma Press/Scanpix
5

Traumu vajātā ''United'' ielaiž četrus pret ''Crystal Palace''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārta noslēdzās ar Londonas ''Crystal Palace'' piekto nezaudēto spēli pēc kārtas un pārliecinošu uzvaru (4:0) pār Mančestras ''United''.
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu

Angļu mediji ziņo, ka pēc šīs sezonas par Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' galveno treneri kļūs spāņu speciālists Julens Lopetegi. Viņš amatā nomainītu Deividu Moizu, kuram pēc sezonas beidzas pašreizējais līgums.
Mohameds Salāhs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Salāhs ar vārtiem un piespēli palīdz ''Liverpool'' pārspēt ''Tottenham''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārtas ietvaros uzvarēja ''Liverpool'', kas, līdz 59. minūtei iesitot četrus vārtus, ar 4:2 apspēlēja ''Tottenham''. Uzvaru ar vārtiem un piespēli veicināja Mohameds Salāhs.