Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' aizsargs Martiness visdrīzāk izvairījies no nopietnas traumas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' aizsargs Martiness visdrīzāk izvairījies no nopietnas traumas
Lisandro Martiness. Foto: AP/Scanpix

Fabricio Romāno ziņo, ka Mančestras ''United'' aizsarga Lisandro Martinesa gūtā ceļgala trauma spēlē pret ''West Ham'' nav pārāk nopietna. Viņam konstatēts saišu sastiepums un sagaidāms, ka Martiness martā būs atpakaļ ierindā.

Svētdien Anglijas Premjerlīgas ietvaros mačā pret ''West Ham'' ceļgala savainojumā iedzīvojās Mančestras ''United'' futbolists Lisandro Martiness, kuram tā bija tikai trešā spēle sezonā. Pirms tam viņš ilglaicīgi nespēlēja pēdas traumas dēļ.

''Trauma neizskatās labi,'' pēc spēles teica ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags. ''Ir diezgan liels satraukums. Šobrīd jāgaida pāris dienas, lai noteiktu diagnozi. Viņš ir ļoti vīlies,'' turpināja treneris. Visdrīzāk ļaunākās prognozes, kas pat ietvēra iespējamo krustenisko saišu plīsumu, nav piepildījušās.

Kā ziņo Fabricio Romāno, tad Martinesam ir ceļgala saišu sastiepums, un sagaidāms, ka viņš varētu laukumā atgriezties pēc izlašu pārtraukuma martā. Tas arī nozīmē, ka Martinesam nebūs nepieciešama operācija.

Mančestras ''United'' Premjerlīgā pēc nospēlētajām 23 spēlēm ar izcīnītajiem 38 punktiem ieņem sesto vietu turnīra tabulā, no labāko četrinieka atpaliekot par astoņiem punktiem. Nākamajā kārtā tai gaidāms mačs pret ceturtajā vietā esošo ''Aston Villa''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

  -1 [+] [-]

, 2024-02-05 17:44, pirms pusgada
Delfi jau labu laiku ziņo par LV izlases treneri, bet te otršķirīga britu kluba aizsarga neesošs savainojums ir svarīgāks.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-05 20:18, pirms pusgada
kasagrande rakstīja: Delfi jau labu laiku ziņo par LV izlases treneri, bet te otršķirīga britu kluba aizsarga neesošs savainojums ir svarīgāks.
...apmāca vietējos talantus simulēt...

     [+] [-]

, 2024-02-06 16:28, pirms pusgada
Tiek ziņots ka nespēlēs 2 mēn.
Ko tgd teiksi par simulēšanu vecais klaun dakot?