Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Jaja Turē paraksta četru gadu līgumu ar Mančestras "City"

Agris Suveizda

Jaja Turē paraksta četru gadu līgumu ar Mančestras "City"
Jaja Turē
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Mančestras "City" šodien savā mājaslapā paziņojis par jauna līguma parakstīšanu ar kotdivuāriešu pussargu Jaju Turē. Līgums ar nepilnus 30 gadus veco spēlētāju pagarināts līdz 2017.gada jūlijam.

"Šī ir vieta, kur vēlos būt. Kad pirmoreiz atbraucu uz "City", katru reizi, kad gāju gulēt, sapņoju par titula izcīnīšanu ar komandu. Tagad es sapņoju par to, ka esam labākā komanda jebkurā turnīrā, kurā piedalāmies," Mančestras "City" mājaslapā citēts Jaja Turē. "Nekad neaizmirsīšu, kā šeit pret mani izturas fani, klubs un īpašnieki. Un nekas nesniegtu lielāku baudu kā pabeigt karjeru kā Mančestras "City" spēlētajam. Vēlos turpināt izcīnīt titulus un trofejas un turpināt veidot vēsturi."

Turē, kuram maijā apritēs 30 gadi, Mančestras "City" pievienojās 2010.gada jūlijā. Toreiz "Barcelona" pussargs tika nopirkts par 24 miljoniem eiro un Turē ar "City" parakstīja piecu gadu līgumu. Šosezon Turē Premjerlīgā laukumā devies 25 spēlēs, kuru laikā guvis piecus vārtus. Anglijas kausa izcīņās Turē kontā trīs mači un divi precīzi sitieni, bet UEFA Čempionu līgā viņam piecas spēles un vieni vārti.

Mančestras "City" ar 30 spēlēs izcīnītiem 62 punktiem Anglijas Premjerlīgā ieņem otro vietu un, visticamāk, nenoturēs pagājušajā sezonā iegūto titulu. "City" par pieciem punktiem apsteidz trešajā vietā esošo "Tottenham", taču par 15 punktiem atpaliek no cita Mančestras kluba "United". Turē savas profesionālās karjeras laikā spēlējis arī Beļģijas "Beveren", Doņeckas "Metalurh", Pirejas "Olympiakos" un "Monaco".

Izmantotie resursi:
Official Manchester City Website | Barclays...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-04-04 21:20, pirms 11 gadiem
Barsa vinam bija zieda laiki,bet nu cerams ka nesakaps galva ka citiem staariem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-04 21:53, pirms 11 gadiem
Tiem kas nebija informēti - Jaja Toure pieprasīja jaunu līgumu, jo jutās nenovērtēts ar 10 miljoniem. (manuprāt, top 5 pasaulē bija jau ar veco līgumu)

  +2 [+] [-]

, 2013-04-04 22:19, pirms 11 gadiem
Viņam līgumu piedāvāja arī Britu armija, jo viņiem pietrūkst tanku. Un kā zināms, Jaja Turē organismā cirkulē nevis asinis, bet gan benzīns.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 23:08, pirms 11 gadiem
Lieliska ziņa, labākais mids EPL paliek vēl uz 4 gadiem. Līgums ir uz 4 ne 5 gadiem. Nevarētu iedomāties spēlētāju, kas varētu viņu aizstāt, domāju pasaulē diez vai tādu ir viegli atrast.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-04 23:41, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Līgums ir uz 4 ne 5 gadiem.
Paldies.