Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte: "Mums katru sezonu nepieciešami divi 50-70 miljonu spēlētāji, lai cīnītos par titulu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte: "Mums katru sezonu nepieciešami divi 50-70 miljonu spēlētāji, lai cīnītos par titulu"
Antonio Konte. Foto: Scanpix/Reuters.

Anglijas Premjerlīgā zaudējumu savā laukumā un izsvilpšanu piedzīvoja "Tottenham", kas ar 0:2 piekāpās "Aston Villa". Galvenais treneris Antonio Konte pauda, ka līdzjutēju cerības ir trakas un ka komandai nepieciešama finansiālā piešprice.

"Turpinu atkārtot, ka pagājusī sezona bija brīnums. Kāpēc tā notika? Jo mēs piedalījāmies tikai vienā turnīrā un tiem 12-13 futbolistiem, kurus izmantojām, pēdējās 15 spēlēs nebija savainojumu," par pērno gadu, kas tika noslēgts ceturtajā vietā, teica Antonio Konte.

"Sapratu situāciju un vadībai skaidri izstāstīju, kas mums nepieciešams, lai varētu cīnīties par titulu. Ļoti labi atceros vasaru, kad cilvēki pieminēja "Tottenham" kā titula pretendenti. No mana skatu punkta tā bija traka prognoze."

"Lai varētu cīnīties par titulu, nepieciešami stabili pamati – 14-15 futbolisti, kvalitatīvi futbolisti, plus jaunie, kurus attīstīt. Katru sezonu vari sastāvā iepludināt divus spēlētājus, bet tādus, kuri maksā 50, 60, 70 miljonus mārciņu. Tas nozīmē, ka nopērc futbolistu, kurš ir svarīgs, kurš var uzlabot komandu. Tas ir process," pēc zaudējuma skaidroja Konte.

Vasarā "Tottenham" iegādājās tādus futbolistus kā Rišarlisons, Ivans Perišičs, Īvs Bisumā, Kristians Romero, Klemēns Lenglē un citus, kopā iztērējot 172 miljonus mārciņu.

Pašlaik "Tottenham" ieņem piekto vietu, no līderes un niknākās ienaidnieces "Arsenal" atpaliekot par 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-02 16:16, pirms 2 gadiem
čīkstulis.
Lai tad tinās prom no tot

     [+] [-]

, 2023-01-02 17:04, pirms 2 gadiem
Pie šā brīža futbola finansiālajām realitātēm Hotspur nespēs cīnīties par titulu, jo klubu vada ž...mogas un Kontem ir taisnība. Viņiem jau Ņūkāsla ir garām, tātad no titula par vienu pozīciju tālāk.

     [+] [-]

, 2023-01-02 18:31, pirms 2 gadiem
172 mil nemaz nav maz, pat PL, tāpēc uzbrauciens vadībai nevietā. Tomēr vairāk izskatās, ka pats nav ticis galā ar savu komplektāciju. Škiet, arī Sonu varētu labāk izmantot. Un vispār - vasarā līgums šamam beidzas, tāpēc arī laicīgi jāpačīkst. Tāpat jau skaidrs, ka ar viņu to līgumu nepagarinās, bet nu vismaz jāaiziet ar apvainotu seju. tā teikt. Kaut kas nav viņam ar to raksturu, lai gan tā jau talantīgs. Ha, un ka tik vēl beigu beigās nesanāk, ka nākamsezon atkal pie Juves stūres

     [+] [-]

, 2023-01-02 18:38, pirms 2 gadiem
Konte vienmēr sāk labi un tad ar visiem saiet ragos 1,5-2 gadu laikā

     [+] [-]

, 2023-01-02 19:26, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Konte vienmēr sāk labi un tad ar visiem saiet ragos 1,5-2 gadu laikā
Līdzīgi kā Number One, tam tāds pats liktenis, dejot apaļumi traucē!