Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Nesaskaņas turpinās? Ronaldu pametis "Manchester United" spēli pirms beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nesaskaņas turpinās? Ronaldu pametis "Manchester United" spēli pirms beigām
Krištianu Ronaldu. Foto: AP/Scanpix

Svētdien Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" rindās atgriezās 37 gadus vecais Krištianu Ronaldu, kurš pārbaudes spēlē tika nomainīts pēc pirmā puslaika, bet stadionu pameta, nesagaidījis mača beigas.

Krištianu Ronaldu ģimenes iemeslu dēļ nedevās "Manchester United" tūrē pa Taizemi un Austrāliju, un plaši apspriesta viņa vēlme pamest Anglijas klubu, lai nākamajā sezonā tiktu pie Čempionu līgas futbola. Lai gan piesaukti vairāki slaveni klubi, "United" nav saņēmusi konkurētspējīgu piedāvājumu.

Svētdien "United" aizvadīja pārbaudes spēli savā laukumā pret Spānijas vienību "Rayo Vallecano", un Ronaldu tika nomainīts pēc pirmā puslaika. Viņš stadionu pameta pirms spēles beigām, un ESPN vēstī, ka avoti klubā nevēlējās komentēt, vai tas ticis saskaņots ar galveno treneri Ēriku ten Hāgu. Citi avoti vēstī, ka treneris devis atļauju, lai Ronaldu varētu izvairīties no sastrēgumiem, kas veidotos pēc spēles beigām.

Šonedēļ sāksies Premjerlīgas jaunā sezona, bet ten Hāgs uzsvēra, ka Ronaldu vēl nav tāda fiziskajā formā, lai būtu gatavs pilnam mačam.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-01 19:41, pirms 2 gadiem
Ak dievs bildē Krištianu vienkārši mazgāja seju.
Un spēli pirms beigām pameta vairāki spēlētāji jo iepriekšējā dienā Oslo bija spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-01 19:47, pirms 2 gadiem
Jesus dazi zurnaalisti ir vienkaarshi fenominaali! Shii info naak no zurnaalistiem , kad nedabuun nekaadu info pa taisno no CR7 un poedomaa. Kopaa ar CR7 stadionu pameta ar Dalot un veel citi,kas bija Oslo. Ronaldo jau atbildeeja paaris dienas atpakal shiem zurnaalistiem, lai tik turpina izplatiit nepatiesas zinas,ka gan jau kaadu dienu sakritiis ar iisteniibu!

     [+] [-]

, 2022-08-01 22:13, pirms 2 gadiem
..Rolands nav fiziskā formā? šis tak ne dienu bez kačāšanās neiztiek

  +1 [+] [-]

, 2022-08-02 00:33, pirms 2 gadiem
Šitas jau paliek smieklīgi. Varēja tad jau tiešām varēja uzrakstīt, kā jau komentāros te min, ka citi spēlētāji ātrāk arī pameta stadionu.