Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Minhenes ''Bayern'' atlaiž Renzingu, bet patur Van Gālu

Minhenes ''Bayern'' atlaiž Renzingu, bet patur Van Gālu
Mihaels Renzings
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās sezonas Vācijas čempione un kausa ieguvēja Minhenes ''Bayern'' neturpinās saistības ar vārtsargu Mihaelu Renzingu un aizsargu Andreasu Gorlicu. Savukārt, kluba trenerim Luisam van Gālam klubs piedāvā pagarināt līgumsaistības.

Praktiski visi čempionāti Eiropā, kuri norisinās pēc rudens-pavasara izspēles sistēmas, ir beigušies. Arī Vācijas Bundeslīgā sezona ir noslēgusies un tās čempione Minhenes ''Bayern'' sāk gatavoties nākamajai sezonai. Vispirms Bavārijas grands ķēries pie nevajadzīgo spēlētāju atskaitīšanas. Ir skaidrs, ka tā neturpinās saistības ar vārtsargu Mihaelu Renzingu un aizsargu Andreasu Gorlicu, kuriem līgums ar klubu beidzas nākamajā mēnesī.

Tā kā Hans-Jorgs Buts iemantoja lielāku trenera uzticību, Renzings, kurš Minhenē ieradās 16 gadu vecumā, šajā sezonā maz tika pie spēlēšanas. 2008. gadā Renzings ieņēma Olivera Kāna vietu vārtos, bet nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības. Savukārt, Andreas Gorlics arī nebūs ''Bayern'' sastāvā nākamajā sezonā. Aizsargs Minhenes klubā spēlē no 2004. gada, kaut gan divas sezonas tika izīrēts ''Karlsruhe'' vienībai. Jāpiemin, ka 28 gadus vecais futbolists aizvadītajā sezonā Bundeslīgā neaizvadīja nevienu spēli. Līdz šim vēl nav zināms, kurus klubus abi spēlētāji pārstāvēs nākamajā sezonā.

Tikmēr ''Bayern'' vadība domā arī par treneru korpusu. Lai gan Van Gāla līgums ar ''Bayern'' ir spēkā arī uz nākamo sezonu, Minhenes kluba priekšsēdētājs Karls-Haincs Rumenige vēlas pagarināt līgumsaistības ar nīderlandiešu speciālistu uz ilgāku laika posmu. ''Mēs esam sajūsmināti par Van Gāla paveikto aizvadītajā sezonā. Viņš ir iemantojis mūsu uzticību, tāpēc mūsu mērķis ir paturēt Van Gālu ''Bayern'' klubā ilgāk par 2010./2011. gada sezonu,'' izteicās Rumenige.

Bijušais AZ ''Alkmaar'' speciālists Minhenes ''Bayern'' trenera amatā stājās pagājušā gada vasarā. Van Gāls aizveda savu vienību pretī Bundeslīgas un Vācijas kausa titulam, kā arī palīdzēja ''Bayern'' iekļūt Čempionu līgas finālā, kur ar 2:0 tika zaudēts Milānas ''Inter'' vienībai.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

  +1 [+] [-]

, 2010-05-26 02:21, pirms 14 gadiem
No Hannoveres aizgājuši Baličs, Štajners un Bruginks

  +4 [+] [-]

, 2010-05-26 03:06, pirms 14 gadiem
Protams,ka Van Gālu jāatstāj par galveno treneri,sen Minhene nebija guvusi tādus panākumus kā to izdarīja šajā sezonā

  +7 [+] [-]

, 2010-05-26 04:49, pirms 14 gadiem
Nu, nakamais gads CL varetu but interesants.

Interam labi sakartota komanda, (atkarigs vai tikai jaunais treneris neizjauks to visu)
Bayern bus specigi jebkura gadijuma
Barcelona - nav komentaru, vienmer cinisies
Madrides Real Cerams, ka Mourinho ieviesis parmainas gan kluba, gan ari beidzot taja,ka tituli nenak
Taa pati Lyona
Un vel protams Anglu klubi, kuri alks atriebibu, par si gada mazo neveiksmi (proti neieklusot nevienam klubam pusfinala)

P.S
Ar milzigu interesi gaidu vasaras transferus, varbut notiks vel kads liels darijums.

P.P.S
Bet visvairak jagaida, PK South Africa.

 +18 [+] [-]

, 2010-05-26 05:58, pirms 14 gadiem
Renzings prom! Andri gaidi zvanu!!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 07:28, pirms 14 gadiem
Es prognozeju ka ar Tymo bus jaiziet....!!

99% ka tiks iegādāts augstas klases vārtsargs.... to jau pagajšsezon solija.... Es klusiba ceru ka tas varetu but Buffons

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 07:46, pirms 14 gadiem
lai Renzi veicas turmak
transfera tirgu buus baigas dariišanas
buus intresnati

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 08:04, pirms 14 gadiem
Galvas jau ripo.
Reku te pat netālajā Šveicē labs vārtsargs - Andris Vaņins.

  +4 [+] [-]

, 2010-05-26 08:17, pirms 14 gadiem
Patiesībā Bayern vēl vajadzētu atbrīvoties no virknes citu nevajadzīgu spēlētāju - Lells, Otls, Sosa, Breno, Brāfhaids, Toni Šiem puišiem būtu jāpameklē laime citā, zemākas klases klubā. Nu, Toni gan varētu kādā normālā itāļu klubā uzkapāt, bet Minhenē viņam nav vairs vietas. Tymo man liekas, nemaz tik švaks nav, vnk maz viņam iespēju sevi parādīt. Par rezervistiem arī jādomā.
Attiecībā uz vārtsargu man vairāk ticās Frey variants. Noiers vēls pagarināt līgumu ar Šalki, tāpēc maz ticams, Adlers - nezinu... Lloris - arī maz ticās

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 08:22, pirms 14 gadiem
Bez laba vārtsarga vēl derētu kāds pārītis centra aizsargu.. tad reāli varētu pacīnīties par UCL vēlreiz.. Van Buitens un Demikelis ir labi bundeslīgai, bet pret lielajiem Eiropas klubiem vajag ko labāku.. spēle pret Inter kā pierādījums..
Vidējā līnija ir Top3 pasaulē - kopā ar Barcu un Madridi... uzbrukums, ar varētu būt labāks (Klozes vietā ko jaunāku un tehniskāku), bet var iztikt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-26 09:07, pirms 14 gadiem
ja jau tagad sākas tādas darīšanas komandās, tad šī gada transfēru periods solās būs ļoti interesants.
domāju, ka Frejs pāries uz Bayern. tur vairāk ir atkarīgs no Bayern piedāvātās cenas, jo Fiore vēlas par viņu ne mazāk par 15 miljoniem. proti, ja kāds klubs dos 15milj, viņi laidīs Freju prom. es gan nezinu Freja nostādi par šo situāciju, neliekas, ka viens no komandas simboliem gribētu iet prom, bet Fiorē šogad notiek lielas izmaiņas... Vargass ies protm 100% (70%, ka uz Juvi), treneris, kurš Fiorei ir devis visu, kas tai ir, - Prandelli, jau ir aizgājis un kļūs par Itālijas izlases treneri utt.
lai gan pēc fināla personīgi es domāju, ka Bayern vajadzētu nopirkt kādu labu uzbrucēju. un nebūt ne no Bundeslīgas.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-26 09:58, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Jaa, nah viniem aizsargus, kuri skaitas komandas balsti ari izlases
Aha.. lielais balsts - Beļgijas izlases aizsargs.. varbūt neesi pamanījis, bet Beļģijas izlase pasaulē vairs sen nav tā, kas bija 80.ajos vai pat 90.ajos.. tā ir 62.vietā - 12 vietas pat aiz LV izlases.. atrašanās šādas izlases sastāvā vēl neliecina par kvalitāti.. Demikelis varbūt arī ir Argentīnas izlases vārtsargs, bet nu spēlē nestabili.. Man arī Brazīlijas izlases balsts Lucio Bayern sastāvā nepatika - Interā viņš der exelenti, bet Minhenē brīžiem krita ārā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-26 10:36, pirms 14 gadiem
Nu labi, pārrakstījos, bet lietas būtību jau tas nemaina... un to jau Tu labi saproti..

  +1 [+] [-]

, 2010-05-26 10:39, pirms 14 gadiem
Castro,
par Beļģiju cits stāsts, viņiem citās līnijās ir bijusi paaudžu maiņa, kas ietekmējusi arī reitingu. Un tāda lieta kā reitings arī neko neliecina par atsevišķa spēlētāja (kā van Buitens) meistarību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-26 11:10, pirms 14 gadiem
Lasi uzmanīgāk, tad nebūs jātērē velti laiks un klaviatūra es jau nesaku, ka viņi ir slikti.. Abi ir labi aizsargi un piemēroti spēlei bundeslīgā un pat UCL grupu turnīrā.. taču augstākajam līmenim ar viņiem ir par īsu.. it sevišķi ar beļģi.. vēlreiz paskaties abus golus UCL finālā - pirmajā Demikeli uz līdzenas vietas apspēlēja viņa paša izlases biedrs (un izskatās, ka Martins arī nenocīnījās līdz galam), otrajā van Buitenu piesmēja kā treniņā.. youtube.com: YouTube
- Bayern Munich vs Inter 0 - 2...

     [+] [-]

, 2010-05-26 11:21, pirms 14 gadiem
Paskatīsimies, paskatīsimies. Bundeslīga šobrīd noteikti ir spēcīgāka kā pirms gadiem pieciem, un tas ir ļoti, ļoti pozitīvi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-26 11:59, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Viena spele. Protams, ka kadai no komandam bija jauzvar, un zaudetajiem aizsargi nekad nebus izdarijusi savu darbu lidz galam...
Viena spēle??? Laikam sezonā skaties tikai vienu Bayern spēli.. A kas bija pret ManU Pirmā spēle youtube.com: YouTube
- Bayern vs Manchester //all...
Demikelis nogulēja Rūniju;
Otrā spēle youtube.com: YouTube
- Manchester United 3-2 Bayern...
visos trīs ManU golos uzmanības centrā 5. un 6.numurs
Ja nebūtu Robena un Oliča, līdz Interam nemaz netiktu..
Vēl var atgādināt arī spēles pret Fiorentinu
Vēlreiz (tiem, kas tankā) - viņi ir ok, pat labi aizsargi, iespējams, vieni no labākajiem Bundeslīgā, pret viduvējām Eiropas komandām (ka Lyon) un savās izlasēs... bet ar viņiem Bayern uzvarēt UCL Top komandas būs ļoti grūti (ne neiespējami).. Ja būtu pretī Barca, nevis Inter, bail pat iedomāties kāds būtu rezultāts. Nepārproti, esmu Bayern līdzjutējs jau gandrīz 20 gadus un vēlu viņiem to labāko, šajā gadījumā labākus aizsargus.

     [+] [-]

, 2010-05-26 18:58, pirms 14 gadiem
Renzingam diez ko laba karjera Bayern rindās neizdevās diemžēl. Arī Gērlicam klubā, atklāti sakot, nebija vietas. Atlaišana ir tikai saprotama. Reāli piekritīšu Jay - Lells un Otls arī ir diezgan nevajadzīgi spēlētāji komandai. It īpaši, ja šogad no īres atpakaļ nāk un klubā paliek Toni Kross... Domāju, ka iepriekš minētajiem labi būtu kādi Bundeslīgas lejasgala klubi vai arī 2. Bundeslīgas TOP vienības. Tādas kā Hertha, piemēram. Bet vai Brāfhaids arī būs nederīgs. Viņš tagad bija izīrēts Celtic un diezgan labi sezonu aizvadīja. Par Toni piekritīšu, jā, viņam arī nav vietas sastāvā vairs. Lai paliek, kur ir - Romā. Par treneri runājot, van Gāls ir augstas klases treneris - tieši tas, kas kādu laiku Bayern komandai trūka. Nedrīkst viņu laist prom.

Noteikti pa vasaru jāiegādājas jauns vārtsargs. Buts ir labs, bet jau pavecs. Šajā un varbūt nākamajā sezonā viņš būtu vēl labs garants, bet vēlāk? Domāju, ka Timoščuks, ja kas, paliks komandā - pietiekami labs ir!

 +12 [+] [-]

, 2010-05-26 19:42, pirms 14 gadiem
žēl ka atlaida

     [+] [-]

, 2010-05-26 20:49, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Domāju, ka Timoščuks, ja kas, paliks komandā - pietiekami labs ir!
Timoščuks neietilpst van Gāla plānos un vasarā meklēs variantus, visticamākie - atgriešanās Krievijā

  +9 [+] [-]

, 2010-05-27 23:54, pirms 14 gadiem
Pareizs lēmums ,manuprāt,jo Van Gāls ozcils bij,tik nez vai spēs tā turēt tālāk.