Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Morozs un Uvarenko paliek rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs un Uvarenko paliek rezervē
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas šodien aizvadīja spēles vietējos čempionātos. Diemžēl lielākā daļa no mūsu futbolistiem laukumā nedevās. Rezervē palika arī Viktors Morozs un Maksims Uvarenko.

Čehijas čempionātā Maksima Uvarenko pārstāvētā Liberecas "Slovan" ar 3:0 apspēlēja "Česke Budejovice". Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma Liberecas klubs sācis spēlēt arvien labāk, izcīnot jau otro uzvaru pēc kārtas. Visvairāk priecē tas, ka pieteikumā bija atrodams arī Maksima Uvarenko vārds. Laukumā viņš gan netika.

Joprojām ļoti pārliecinoši Bulgārijas čempionātā spēlē Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA", kas šoreiz viesos ar 2:0 uzvarēja "Sportist". Pēdējās spēlēs laukumā regulāri devās arī Morozs, taču šī spēle bija izņēmums. Viktors Morozs pieteikumā bija, bet tā arī palika uz rezervistu soliņa.

Prāgas "Slavia" Čehijas čempionāta spēlē izbraukumā nospēlēja 1:1 ar "Teplice". Deniss Romanovs spēlei pieteikts netika. Baltkrievijas čempionātā kārtējo spēli aizvadījis "Vitebsk", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās "Dnepr". Visu spēli Vitebskas kluba rindās aizvadīja Vadims Gospodars.

Izmantotie resursi:
slovanliberec.cz
slavia.cz
gong.bg

Slēpts komentārs: gramofons

  +1 [+] [-]

, 2009-08-23 21:09, pirms 15 gadiem
Morozam laikam deva atpūtu gatavjoties nākamjai spēlei pret CSKA Moscow

     [+] [-]

, 2009-08-23 22:01, pirms 15 gadiem
Nez cik liels potenciāls ir tam Uvarenko. sēž viņš tajā Čehijā, varētu viņu LM pamēģināt.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 00:29, pirms 15 gadiem
Prieks par Uvarenko būšanu pieteikumā. Taču kā var saprast, tad kļūšana par pirmo numuru vēl tālu! Labāk būtu Slovan izīrējuši atkal kādam, tāpat kā pagājušogad Košiče. Žēl Moroza, taču cerams treneris turpinās uzticēties svarīgākās spēlēs. Kā jau esmu teicis - viņa sitiena spēks ir jāizmanto! Ceru, ka tā Romanova diskvalifikācija uz Eirokausiem nav izbojājusi viņa iespējas kļūt par pirmo vārtsargu. Žēl, bet jau ilgu laiku nav pieteikumā! Prieks, ka Gospodars tiek spēlēt. Aiziedams no Jūrmalas, viņš vismaz spēļiu praksi nezaudē!