Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mūsu leģionāriem neizteiksmīga nedēļas nogale

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Mūsu leģionāriem neizteiksmīga nedēļas nogale
Artūrs Silagailis laukumā netika
Foto: blogs.futbol-1960.ru

Aizvadītajā nedēļas nogalē vairāku valstu klubos (ne)spēlēja vairāki Latvijas futbolisti, taču ne ar labu individuālo sniegumu, ne arī ar komandas panākumiem lielākā daļa lepoties nevarēja.

Par lielāko daļu Latvijas leģionāru gaitām jau ziņojām, taču palikuši vairaāki spēlētāji, par kuru sniegumu vēl nerakstījām. Jau sestdien neveiksmi Ungārijas čempionātā piedzīvoja Artjoma Rudņeva "ZTE", kas ar 0:1 piekāpās "MTK". Diemžēl Artjoms Rudņevs laukumā iesaistījās tikai otrajā puslaikā, nespējot palīdzēt savai komandai izglābties no zaudējuma. Joprojām savu iespēju Ungārijas čempionātā gaida Vadims Žuļevs, kura pārstāvētā "Lombard Papa" ar 3:0 uzvarēja "Ujpest". Vadims spēlē nepiedalījās.

Joprojām veiksmīgi Lietuvas futbola čempionātā spēlē Oļegs Semjonovs, kurš kopā ar Vladimiru Žavoronkovu un Jāni Vaitku palīdzēja "Tauras" vienībai nospēlēt 1:1 ar "Ekranas", sagādājot pārsteigumu. Jurija Popkova trenētā komanda pēdējās spēlēs demonstrē labu sniegumu. Semjonovs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kā arī laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Visu spēli nospēlēja arī Žavoronkovs, bet Vaitkus laukumā devās otrajā puslaikā.

Savu klubu dublieru sastāvos mačus aizvadījuši divi Latvijas vārtsargi - Pāvels Davidovs un Maksims Uvarenko. Uvarenko palīdzēja "Slovan" nospēlēt 2:2 ar "Pisek". Davidovs Baltkrievijas kluba "Shakhter" dublieru rindās aizvadīja tikai 45 minūtes, taču bija spiests kapitulēt divas reizes pret Brestas "Dinamo". Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:3.

Savu klubu sastāvos neizdevās tikt Artūram Silagailim ("Kryvbas" - kausa izcīņas mačā uzvarēja ar 5:0 "Zorya"), kā arī Vitālijam Maksimenko ("CSKA" dublieri).

Izmantotie resursi:
slovanliberec.cz
zte.hu
championat.ru
futbolas.lt

  +2 [+] [-]

, 2009-08-17 17:45, pirms 15 gadiem
Lombard Papa

  -2 [+] [-]

, 2009-08-17 17:51, pirms 15 gadiem
Purns jau nu bēdīgs droši vien bandzugas šņabi neiedeva.