Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Werder" treneris: "Pirmajā puslaikā viss aizgāja šķērsām"

"Werder" treneris: "Pirmajā puslaikā viss aizgāja šķērsām"
Werder galvenais treneris Tomass Šāfs
Foto: AFP

"Mēs saskārāmies ar tām pašām problēmām, kas mūs vajāja pirmajā spēlē Brēmenes stadionā. Komanda ļāva "Udinese" futbolistiem spēlēt plaši, kā arī viņi piekāpās vairākās viens-pret-viens epizodēs," uzvarētāju galvenais treneris Tomas Šāfs neslēpa spēlētāju trūkumus.

Atgādināsim, ka vakar UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēlē (3:3), pateicoties diviem Diego gūtajiem vārtiem un Pizaro rezultatīvajam sitienam, "Werder" divu spēļu summā (6:4) pārspēja "Udinese" un kvalificējās nākamajai kārtai.

"Pēc pārtraukuma sākām spēlēt daudz labāk, kā arī realizējām sev tik svarīgos momentus. Varam būt pateicīgi, ka tiekam uz pusfinālu. Tas, ka Diego nav gatavs spēlēt, nebija blefs. Par laimi mums, viņš varēja iziet laukumā," treneris uzsver Diego snaipera dotības, jo viņš atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem.

"Tagad mums jāvēršs visa uzmanība divām tikpat aizraujošām cīņām pret "Hamburger SV."

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-17 17:27, pirms 15 gadiem
Droshvien interesants mach, ja jau 3:3.