Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rīgā risināsies Pasaules kausa fināls ielu futbolā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīgā risināsies Pasaules kausa fināls ielu futbolā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Grīziņkalna sporta kompleksā 16.-17. jūnijā notiks "Ghetto Football World Cup 2023" Pasaules kausa fināls ielu futbolā, uz kuru atbrauks labākās komandas no Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas un Āfrikas.

Kvalifikācijas spēles risinājās vairāk nekā desmit Eiropas valstīs, ka arī daudzās pilsētās Japānā un Ziemeļamerikā. Pasaules kausa fināla ceļazīmes saņēma komandas no 35 valstīm. Latviju finālā pārstāvēs "Amatieri" un "Balderzhniki" komandas no Rīgas, kā arī "Snowkids" no Daugavpils. Kopējais balvu fonds ir 6000 EUR.

"Mēs esam ļoti priecīgi, ka pagājušā gada projekts ir izgājis ārpus Eiropas robežām. Jau šodien notiek aktīva sadarbība ar futbola organizācijām no Japānas, Dienvidkorejas, Austrālijas, Malaizijas, ASV, Brazīlijas, Ganas un vairāk nekā 30 pasaules valstīm. Mūsu mērķis ir apvienot spēkus un izveidot labāko ielu futbola kultūras platformu pasaulē," stāsta "Ghetto Football" līderis Antons Semeņaks.

Plašāka informācija par "Ghetto Football World Cup 2023" Pasaules kausa finālu ir pieejama Ghetto Games un Ghetto Games mājaslapās.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2023-06-06 07:05, pirms 11 mēnešiem
Un no ielu futbola paradīzes Dienvidamerikas neviena komanda?