Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Riga FC" pludmales futbolistiem lielisks sniegums turnīrā Itālijā un izcīnīta 2. vieta

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Riga FC" pludmales futbolistiem lielisks sniegums turnīrā Itālijā un izcīnīta 2. vieta
"Riga FC" komanda. Foto: Latvijas Futbola federācija.

"World Winners Cup" turnīrā Itālijas pilsētā Algēro pludmales futbola komanda "Riga FC" izcīnījusi otro vietu, kas ir vērā ņemams panākums pašmāju pludmales futbola dzīvē.

Šis turnīrs tika rīkots trešo reizi, un šoreiz tajā piedalījās 24 komandas, kuras bija sadalītas sešas grupās pa četrām katrā. "Riga FC" spēlēja D apakšgrupā, kur izcīnīja vienu uzvaru ar 3:2 pret Itālijas "Napoli Patron" un piedzīvoja divus zaudējumus, arī ar minimālu pārsvaru 2:3 un 5:6 piekāpjoties attiecīgi Spānijas "Recreativo Huelva " (trešos vārtus ielaida pēdējā spēles pusminūtē - aut.piez.) un Beļģijas "Newteam Brus".

Izslēgšanas spēlēs jeb labāko sešpadsmitniekā iekļuva visu grupu pirmo divu vietu ieguvējas, kā arī četras labākās trešo vietu ieguvējas, starp kurām bija arī Latvijas komanda. Izslēgšanas spēles bija ļoti veiksmīgas mūsu komandai. Astotdaļfinālā "Riga FC" pēcspēles sitienos (pamatlaikā 4:4) pārspēja "Catania FC" no Itālijas. Ceturtdaļfinālā ar 5:3 tika uzvarēti Ukrainas pārstāvji "BSC Artur Music".

Pusfināla spēlē vēlreiz tika fiksēts neizšķirts un atkal 4:4 pret "Bahía de Mazarrón". Otro reizi pēc kārtas sekmīgi pēcspēles sitienos bija Latvijas komnadas spēlētēji, pārspējot Spānijas komandun tiekot finālā, kur pret "ASD Napoli" no Itālijas tika piedzīvots zaudējums ar 3:6.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija
https://beachsoccer.com

     [+] [-]

, 2023-10-04 15:42, pirms 7 mēnešiem
Pamodas
Bet runājot par Rīga sistēmu, kas nereālas.
Beach, futene, futsals viss augstākajā līmenī.
Jācer ka uztaisis arī basketbola klubu.

Ticu ka Rīga nākamgad tiks uz ČL futbola

     [+] [-]

, 2023-10-04 21:54, pirms 7 mēnešiem
Sastāvs gan kā rajona sacensībās, vietējie bomāri savākti...