Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola izlase kvalifikācijā spēkosies ar Kipru, Armēniju un Igauniju

Telpu futbola izlase kvalifikācijā spēkosies ar Kipru, Armēniju un Igauniju
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas telpu futbolisti šodien Šveices pilsētā Nionā uzzināja savus pretiniekus 2016. gada FIFA Pasaules kausa Eiropas kvalifikācijas zonas priekšsacīkšu turnīra apakšgrupā.

Atbilstoši nacionālo izlašu reitingam ceļu pretim iekļūšanai finālturnīrā Kolumbijā Latvijas telpu futbola izlase uzsāks no kvalifikācijas priekšsacīkšu kārtas. Lai iekļūtu pamatturnīrā, Latvijas izlasei jāizcīna uzvara četru komandu miniturnīrā Kiprā, kur D grupā pretiniekos būs mājinieki kiprieši, kā arī Armēnijas un Igaunijas izlases. Kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrs risināsies no 22. līdz 25. oktobrim.

Kvalifikācijas pamatturnīra 4. grupā Kipras turnīra uzvarētājus jau gaida Bosnija un Hercegovina, Spānija un mājiniece Nīderlande. Kvalifikācijas pamatturnīra spēles tiks aizvadītas no 10. līdz 13. decembrim.

2016. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīrs notiks laika posmā no 14. septembra līdz 2. oktobrim Kolumbijā. Ceļazīmes uz finālturnīru no Eiropas tiks izspēlētas sacensību izslēgšanas spēļu kārtā (spēļu datumi - 2016. gada 22. marts un 12. aprīlis, pāru izloze - 12. februārī Belgradā), kurā iekļūs pamatturnīra septiņu apakšgrupu uzvarētāji un otro vietu ieguvēji. Attiecīgi cīņā par Pasaules telpu futbola kausu finālturnīrā piedalīsies septiņas Eiropas kontinenta komandas.

Atgādinām, ka pašreizējie FIFA Pasaules kausa telpu futbolā ieguvēji ir Brazīlijas izlase, kas 2012. gada 18. novembrī notikušajā finālā papildlaikā ar 3:2 pārspēja Spāniju.

Izmantotie resursi:
lff.lv