Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rīgas kausa izcīņā telpu futbolā triumfē ''New Project''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīgas kausa izcīņā telpu futbolā triumfē ''New Project''
Foto:Latvijas Futbola federācija.

Pagājušajā nedēļas nogalē Salaspils sporta nama parketa zālē Smilšu ielā 1 risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā Rīgas kausa izcīņa telpu futbolā, kur sešu dalībnieču konkurencē triumfēja "New Project".

Turnīra ietvaros uzvarētājs tika noskaidrots pēc viena apļa spēkošanās. Spēļu ilgums bija noteikts viena puslaika ietvaros pa 20 minūtēm netīrā spēles laika (izņemot divas pēdējās mača minūtes). Katra komanda dalībai turnīrā varēja pieteikt 14 spēlētājus.

"New Project" futbolisti guva virsroku pār sāncenšiem četros no pieciem mačiem, cīnoties neizšķirti 2:2 vienīgi ar ceturtajā pozīcijā palikušajiem FK "Ulbroka"/"Eurologi-giftprint.lv" telpu futbolistiem un uzrādot izcilu gūto un zaudēto vārtu bilanci – 27:3. Trīs punktu atstatumā no līderes finišēja "DSV" (10), savukārt bronzas kaluma godalgas nopelnīja deviņus punktus sakrājusī "NAPALM" vienība.

Uzreiz aiz vadošā trijnieka, kā minēts, finišēja FK "Ulbroka"/"Eurologi-giftprint.lv" (8), bet divās noslēdzošajās tabulas ailītēs izkārtojās attiecīgi "ILGA" (3) un SK "Imanta" (0).

Uzvarētāji un laureāti uzreiz pēc sacensību noslēguma tika apbalvoti ar kausu, medaļām un citām vērtīgām balvām no organizatoriem un partneriem. Tāpat tika sumināti laureāti individuālajās nominācijās – labākais vārtu guvējs Vitālijs Ziļs, labākais vārtsargs Aivis Poliklajevs un vērtīgākais spēlētājs Mihails Skuratovičs (visi - "New Project"). Simpātiju balvu nopelnīja Artjoms Ignatjevs ("DSV"), savukārt kā labāko menedžeri/treneri organizatori sveica uzvarētāju pārstāvi Aleksandru Osinu.

Turnīrā bija atļauts piedalīties Rīgas pilsētas un reģiona komandām, kā arī galvaspilsētas viesiem, kas nav pieteikti šīs sezonas Latvijas telpu futbola Virslīgai. Kausa izcīņā varēja startēt spēlētāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu (izņēmuma kārtā ar vecāku atļauju atļauts piedalīties 2007. gadā dzimušajiem spēlētājiem), izņemot futbolistus, kuri 2022. gada sezonā ir pieteikti Latvijas futbola Virslīgā, kā arī 2021./2022.gada Latvijas telpu futbola Virslīgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija