Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Vujovičs:"Man ir augstas prasības, jo vēlos pacelt Latvijas telpu futbolu jaunā līmenī"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Vujovičs:"Man ir augstas prasības, jo vēlos pacelt Latvijas telpu futbolu jaunā līmenī"
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Pēc Latvijas nacionālās telpu futbola izlases uzvaras pār Vāciju 2024. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas turnīra pamatkārtā ar 5;1 savus komentārus sniedza komandas galvenais treneris Vasko Vujovičs, četru vārtu autors Andrejs Baklanovs un Miks Babris.

Vasko Vujovičs

"Jūtos lieliski un par šo atmosfēru varu teikt tikai vienu – tā bija lieliska. Mums tas daudz nozīmē. Priecājos par spēlētājiem, kuri ir tikai mūsu darba pašā sākumā. Mums ir daudz vietas izaugsmei, daudz šajā ziņā strādājam, pievēršot uzmanību sīkām taktiskām niansēm. Man ir augstas prasības, jo vēlos pacelt Latvijas telpu futbolu jaunā līmenī. Ar pacietību un laiku tas ir iespējams. Šai spēlei, iespējams, būs izšķiroša nozīme turnīra noslēgumā, tāpēc rezultāts mums bija ļoti svarīgs. To uzsvēru arī puslaiku pārtraukumā. Tagad mums jāpave ic liels analītiskais darbs, lai arī mačā pret Slovākiju demonstrētu labu sniegumu. Slovākija, manuprāt, ir mūsu apakšgrupas galvenā favorīte, taču mēs centīsimies viņus pārsteigt."

Andrejs Baklanovs

"Lai arī uzvara ir pats galvenais, spēli kopumā vērtēju uz astoņnieku, jo ielaidām vārtus. Mēs bijām labāki momentu realizēšanā. Savas iespējas bija arī vāciešiem, taču viņi tās neizmatoja. Labi nospēlēja mūsu vārtsargs, mums pašiem uzbrukumā dažviet arī paveicās. Paldies līdzjutējiem! Ceru, ka tik kuplā skaitā cilvēki nāks ne tikai uz izlases spēlēm, bet arī Latvijas čempionātā. Trenerim ir visaugstākās prasības no katra spēlētāja un komandas, ģērbtuvē ir nopietna disciplīna. Uz Slovākiju dosimies priecīgā noskaņojumā, gribam uzvarēt arī tur."

Miks Babris

"Vienkārši lieliskas sajūtas.Patīkami spēlēt tādā atmosfērā un atgriezties mājās Jelgavā, cīnīties par katru bumbu savu skatītāju priekšā. Atbalstījām viens otru un cīnījāmies viens par otru. Lai arī bija kļūdas darbībās ar bumbu un presingā, rezultāts parāda, ka viss bija kārtībā. Komanda tic viens otram un pati sev."