Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Notiks frisbija turnīrs "Rīgas Rudens 2008"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Notiks frisbija turnīrs "Rīgas Rudens 2008"
Ogres meiteņu frisbija komanda "Moments"
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

8. un 9. novembrī Ogres un Lielvārdes sporta hallēs norisināsies 11. starptautiskais frisbija turnīrs "Rīga Rudens", ko organizē Ogres Frisbija klubs sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju. Turnīrā piedalīsies 32 spēcīgākās frisbija komandas no Baltijas valstīm, Krievijas, Ukrainas un Zviedrijas.

Šogad vīriešu konkurencē startēs 20 komandu, bet sieviešu – 12. No Latvijas turnīrā piedalīsies 6 vīriešu un 4 sieviešu komandas. Viens no kritērijiem atlasei uz šo turnīru ir komandas sasniegumi starptautiskos turnīros, bet Latvijas frisbija komandām arī sasniegumi pagājušajā Latvijas čempionātā.

Pēdējos gados vīriešu konkurencē goda pjedestāla augstāko pakāpienu tradicionāli ieņem komandas no Krievijas. Pērn otro vietu izcīnīja lietuviešu komanda "Taškas" no Zarasai. Šogad lielākā intriga būs par to, vai Rīgas komanda "Hardcore Ultimate", kas ir pagājušā gada Latvijas frisbija čempionāta uzvarētāji, kā arī vairāku starptautisku turnīru, tajā skaitā atklātā Krievijas čempionāta uzvarētāji, spēs pirmo reizi iegūt savā īpašumā "Rīgas Rudens" zelta medaļas.

Dāmu konkurencē šogad piedalās 5 komandas no Krievijas, 4 no Latvijas un pa vienai no Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas. Pērn zelta medaļas izcīnīja Ogres "Moments", kas vēlāk arī Latvijas frisbija čempionātā ieguva 1.vietu. Vai šogad kādai no spēcīgajām Krievijas komandām izdosies pārspēt mājinieces un aizvest Rīgas Rudens uzvarētāja kausu uz Krieviju? Labas izredzes izcīnīt medaļas turnīrā ir arī divām citām mūsu meiteņu komandām no Salaspils un Rīgas, jo pagājušā čempionāta finālā izšķirošajās spēlēs cīņa bija ārkārtīgi sīva.

Spēles notiks 8. un 9. novembrī Ogres novada sporta centā, Ogres 1. vidusskolā un Lielvārdes novada sporta centrā. Spēļu sākums pulksten 9:00. Finālspēļu sākums 9. novembrī Ogres Sporta centra hallē no pulksten 16:00.

Informāciju sagatavoja Aiga Grasmane, Ogres Frisbija klubs

Spēļu grafiki un cita informācija: frisbee.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-07 08:45, pirms 16 gadiem
"Moments" tas no līmes cēlies nosaukums? Sponsors, ne? Labi es tikai ākstos - varbūt pat aiziešu paskatīties. Lai veicas mūsējiem.

p.s. kā frīsbijā nosaka uzvarētāju? Atceros, ka savulaik lasīju frīsbija noteikumus, bet tur nekas netika teikts par to, ka skaitītu punktus, vai, kā savādāk.

     [+] [-]

, 2008-11-07 08:51, pirms 16 gadiem
Skaita "piezemējumus" pretinieka zonā. Jāpiezemējas ar šķīvi rokās vai arī tur tas jānoķer.

  -3 [+] [-]

, 2008-11-07 10:54, pirms 16 gadiem
Pilniigs sviests.....

     [+] [-]

, 2008-11-07 13:53, pirms 16 gadiem
Normāls veids.
arī patīk uzmētāt

     [+] [-]

, 2008-11-07 16:20, pirms 16 gadiem
juhū! ogre!!! ogre!!! moments paņems pirmo vietu

     [+] [-]

, 2008-11-08 14:31, pirms 16 gadiem
hardcore ultimate-izklaisās pēc zvaigžņu izlases!!!Vai tā ir???