Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Grunckis: "Atkal bija grūtības ar Talsu pirmo maiņu"

Grunckis: "Atkal bija grūtības ar Talsu pirmo maiņu"
"CelTik/Lekrings" galvenais treneris Normunds Grunckis
Foto: Ritvars Raits

Pēc šodienas Hipolīzings Florbola virslīgas līderu dueļa Talsos, portālam eSports.lv komentāros dalījās abu komandu treneri. ''CelTik/Lekrings'' treneris Normunds Grunckis izteicās, ka atkal bijis ļoti grūti apturēt Talsu pirmo maiņu.

"CelTik/Lekrings" komandas galvenais treneris Normunds Grunckis izteicās, ka "šurp braucot zinājām, ka šai spēlei ir liels svars, un atbilstoši arī gatavojāmies. Jaunā zālē spēlējot sākumā ir jāpielāgojas un talsinieki to izmantoja. Zinājām, ka jāneitralizē ir Talsu pirmā maiņa, bet tas arī šodien līdz galam neizdevās. Vārtu sargs (Guntis Bundzenieks - aut.) atzinās, ka spēles sākumā vairākas reizes kļūdījies tādās epizodēs, kur bumbiņa bija jātver.

Trešajā periodā nedaudz arī paveicās, kad īsā laikā spējām gūt trīs vārtus un izvirzīties vadībā. Tomēr arī tajā mirklī atslābināties nedrīkstēja, ko pierādīja tas, ka Talsi spēja divus vārtus līdz spēles beigām atspēlēt.

Katrā ziņā ir skaidrs, ka esot laukumā jābūt gatavam katrā spēles sekundē. Tādas kļūdas kā ielaisti vārti pie spēlētāju nomaiņas, vai arī bumbiņas pazaudēšana laukuma centrā ir nepiedodamas, un pretinieki to uzreiz izmanto. Tomēr prieks par trim izcīnītajiem punktiem, gatavosimies izslēgšanas spēlēm.

Florbola vienības "Talsi/Triobet" galvenais treneris Uldis Fīrmanis ar smīnu atzina: ''Arī man jāsaka, ka šī bija neizmantoto iespēju spēle. Uzskatu, ka otrajā periodā, kad mums piederēja iniciatīva, bija jāgūst trīs, vai vismaz divi vārti. Tomēr iekritām uz pretuzbrukumu, un vārtus zaudējām. Tas lielākais ārprāts norisinājās trešā perioda vidū, kad viesi minūtes un divdesmit sekunžu laikā guva trīs vārtus."

Jautāts par komandas pirmo maiņu, kurai jāiznes tas lielākais smagums šosezon, komandas treneris teica: ''Pirmajai maiņai ir jābūt stiprākai par pārējām. Viņi ir līderi. Pirms spēles gan veicām vairākas spēlētāju rotācijas starp maiņām, piemēram, Oskaru Frīmani nosūtot otrajā maiņā un citas. Sezonas sākumā pirmā maiņa punktus gūt nespēja, bet iekšā meta otrā un trešā maiņa. Tagad ir otrādi. Primajai maiņai ir jāgūst punkti, bet pārējiem ir jācenšās neatpalikt. Tomēr šodien lieliski cīnījās visi un ir pelnījuši uzslavas. Tomēr svarīgākās spēles vēl ir priekšā, un prieks, ka atkal sākam demonstrēt labu sniegumu - viss izšķirsies pavasarī."

     [+] [-]

, 2009-01-11 17:59, pirms 15 gadiem
es par Talsiem!
Slēpts komentārs: hercus

  -2 [+] [-]

, 2009-01-11 19:56, pirms 15 gadiem
vai tad galvenais treneris nav Fīrmanis?

atvainojos, ja kljuudos.

     [+] [-]

, 2009-01-11 20:00, pirms 15 gadiem
It kā ar Talsu pirmo maiņu varētu nebūt problēmu pretiniekiem LČ.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-11 20:01, pirms 15 gadiem
Man arī šķita, ka Fīrmanis. Un Bikars konsultants
kripanowski rakstīja: vai tad galvenais treneris nav Fīrmanis?

atvainojos, ja kljuudos.

  -2 [+] [-]

, 2009-01-11 21:36, pirms 15 gadiem
Hmm.... Nu jāā... Tas mani ļoti pārsteidz, ka jūs netikāt galā ar 1. maiņu, kas visa veido trešo daļu no visas LV florbola izlases. Nu jāā... Biju gaidījis, ka vadošo spēles lomu uzņems zaļie gurķi no 2. un 3. maiņas, kas atšķirībā no pirmās maiņas par spēlēšanu naudu nesaņem... Njāā...
Es pirms šī citāta izlasīšanas domāju, ka laukumā var atslābināties uz 1 - 54 sekundēm, jo mēs visi nogurstam un cilvēks iekšdedzes dzinējs, kas var vienmērīgi darboties stabilā ritmē konkrētas un prognozējamas hronoloģiskās stundas. Tagad es nekad vairāk laukumā neatslābināšos pēc šī raksta izlasīšanas! Un vēl es domāju, ka jūs, couch, neesat tāds plēsīgs Reksis, kurš kļūdas nepiedod, jo katram gadās kļūdīties un es domāju, ka profesionāļi arī var pieļaut bērnišķīgas kļudas laukuma viducī un jūs piedosies. Kaut gan jā - jums taisnība pretinieki uzreiz tās izmantos, kā gan es to neiedomājos, ak jel. Vēl biju pārliecināts, ka būsiet dziļi bēdīgs par izcīnītajiem 3 punktiem (uzvaru), un vēlējos jau coucham nosūtīt kādu picas šķēlīti. Domāju, ka pēc šīs uzvaras sviedīsiet plinti krūmos un nemaz negatavosieties izslēgšanas (jeb sezonas svarīgākajām) spēlēm.

     [+] [-]

, 2009-01-11 23:27, pirms 15 gadiem
Šī spēle bija divu spēcīgu pretinieku cīniņš un lai arī šoreiz uzvarēja Lekrings,vēl nekur nav rakstīts,kuros kapos zvanīs.Tā kā gaidīsim izslēgšanas spēles un tad jau redzēs ....

     [+] [-]

, 2009-01-25 14:17, pirms 15 gadiem
aj ta4 taapat izbaaza tos talsus