Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FK "Talsi" pārtop par "Talsi/Triobet"

FK "Talsi" pārtop par "Talsi/Triobet"
FK "Talsi" florbolisti
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Florbola klubs "Talsi" noslēdzis vienošanos ar interneta totalizatoru "Triobet.com" par ilgtermiņa sadarbību. Sākot ar šī gada janvāri "Triobet.com" kļuvis par oficiālu kluba atbalstītāju un turpmāk kluba nosaukums būs "Talsi/Triobet".

Mārtiņš Maķevics, florbola kluba "Talsi/Triobet" valdes priekšsēdētājs: "Šajos ekonomiskajos apstākļos ir ļoti svarīgi piesaistīt pastāvīgu atbalstītāju, lai nodrošinātu kluba veiksmīgu pastāvēšanu ilgtermiņā. Laikā kad visi pagriež tev muguru, neskatoties uz komandas labajiem rezultātiem, ir patiess prieks atrast finansiāli stabilu partneri, ar kuru ceram veidot abpusēji izdevīgu sadarbību. Es ar lielu optimismu skatos kluba nākotnē un uzskatu, ka sadarbība starp florbola klubu "Talsi" un "Triobet.com" būs veiksmīga, jo sports ir abu ikdiena. Un galu galā ļoti veiksmīga mums šķiet arī turpmākā nosaukuma labskanība – "Talsi/Triobet". Burtu "T" savienojums Latvijas sportā vienmēr bijis pazīstams ar panākumiem un palīdzēs mums sasniegt visus nospraustos mērķus."

Klubs "Talsi" šobrīd atrodas Latvijas Florbola virslīgas otrajā vietā un ir nopietni pieteicis arī savu kandidatūru Latvijas čempionu titulam. Kluba nākotnes plānos ietilpst gan čempionu titula izcīņa, gan iesaistīšanās topošajā Baltijas florbola līgā jau nākamajā sezonā.

"Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: "Mēs jau ilgāku laiku vēlējāmies izveidot šādu ilgtermiņa sadarbību ar kādu no Latvijas sporta spēļu klubiem. Izvēle par labu tieši florbolam un Talsu klubam krita galvenokārt tādēļ, ka Latvijā florbols vēl aizvien netiek ļoti atbalstīts, neskatoties uz perspektīvu, kas, mūsuprāt, šim sporta veidam tieši latviešu izpildījumā piemīt. Un Talsu klubs, kurš šogad nopietni cīnās par Latvijas čempionu titulu, ir tam lielisks piemērs.”

"Triobet.com" arī līdz šim ir bijis aktīvs dažādu sporta veidu atbalstītājs. Tā, piemēram, "Triobet.com" ir ilglaicīgs Latvijas futzāla čempionāta atbalstītājs, galvenais Baltijas futbola līgas sponsors, Latvijas Volejbola federācijas atbalstītājs, kā arī gluži nesen veica ziedojumu Latvijas Ratiņbasketbola federācijai.

Šo svētdien, 11.janvārī "Talsi/Triobet" tiksies ar "CelTik/Lekrings" florbolistiem, kas šobrīd atrodas turnīra pirmajā vietā un ir galvenie Talsinieku pretinieki cīņā par Latvijas čempionu titulu.

„Triobet.com” ir Baltijā viens no lielākajiem interneta totalizatoriem, kas Latvijā darbojas jau divus gadus. Sākotnēji tās dibinātājs bija Norvēģu uzņēmums „Norgames” sadarbībā ar visu triju Baltijas valstu Futbola federācijām. Šobrīd kompānijas īpašnieks ir norvēģu kompānija Nordic Gaming.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Dreimane
„Triobet.com”
+371 29131280
elina.dreimane@eksodus-ik.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-01-09 14:19, pirms 15 gadiem
Tā teikt, nopirka.
Gaidiet neparedzētus un brīnumainus rezultātus ar Talsu piedalīšanos.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-09 14:22, pirms 15 gadiem
viss skaidrs uz ko varees likt toto

  -4 [+] [-]

, 2009-01-09 14:25, pirms 15 gadiem
Jē, vēl viens toto atkarīgo klubiņš.. Godīgi sakot besī ārā un konkrēti.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-09 14:41, pirms 15 gadiem
Ideaali, beidzot arii muuseejiem labs sponsors

  +3 [+] [-]

, 2009-01-09 14:44, pirms 15 gadiem
Talsi kļuš vēl stiprāki.
Slēpts komentārs: sergis89
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-09 15:15, pirms 15 gadiem
nu ko svētdien būs jāpaskatās līderu cīņa...un to, vai sniegums būs uzlabojies pēc jaunā sponsora

  +1 [+] [-]

, 2009-01-09 15:25, pirms 15 gadiem
cerams, ka ar laiku parādīsies arī likmes uz 1. līgu vīriešiem

     [+] [-]

, 2009-01-09 21:10, pirms 15 gadiem
juuu peeterim buus lielaaks kaaposts