Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Juniorēm vēl viena cīņa ar "Ķekavas Bulldogs"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Juniorēm vēl viena cīņa ar "Ķekavas Bulldogs"
Jolanta Bičkoviča
Foto: Floorball.lv

Otro dienu pēc kārtas Elvi sieviešu florbola līgas mačā laukumā dosies Latvijas U-19 junioru izlases florbolistes, kuras pulksten 11:00 Kocēnos dosies laukumā, lai sacenstos ar "Ķekavas Bulldogs".

Junioru izlase iepriekšējā nedēļas nogalē aizvadīja divas spēles, sacenšoties ar abām Ķekavas komandām, vienā izcīnot uzvaru un vienā piedzīvojot zaudējumus. Toreiz komanda mačus varēja aizvadīt ar maksimāli iespējamo 20 spēlētāju sastāvu. Ņemot vērā, ka liela daļa potenciālo izlašu spēlētāju pārstāv tieši Kocēnu sporta klubu, vakar pret "Rubeni" viņas nepalīdzēja juniorēm Tāpat kopā ar komandu vairs nebija arī Anna Ankudinova, kura pievienojusies savam klubam Somijā. Tā rezultātā pret "Rubeni" tika zaudēts ar 0:6, labākās spēlētājas balvu nopelnot Jolantai Bačkurei, kura atvairīja 25 pretinieču metieniem. Bačkure ir tikai viena no četrām florbolistēm, kuras piedalījušās visās trijās spēlēs. Vēl tādas ir Dārta Derupa, Daniela Dafne Hāne un Kate Meldere. Paredzams, ka šodien pret "Ķekavas Bulldogs" vēl kāda no florbolistēm aizvadīs pirmo maču šī veidojuma rindās.

"Ķekavas Bulldogs" pēc zaudējuma (3:8) juniorēm, nākamajā dienā paspēja aizvadīt vēl vienu maču ar "Rubeni", kurai tika zaudēts ar 2:11. Toreiz Līga Vancāne atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Vancāne sezonā kopumā atzīmējusies ar 35 (10+25) rezultativitātes punktiem, esot pārliecinoši labākā punktu guvēja komandā. Tikmēr Inga Ametere iespējusi 18 (14+4) punktus.

Šodien spēles sākums pulksten 11:00.