Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs" pēdējā spēlē uzņems "Rubeni"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Ķekavas Bulldogs" pēdējā spēlē uzņems "Rubeni"
"Ķekavas Bulldogs"
Foto: Ķekavas Bulldogs

Šovakar tiks aizvadīja Elvi sieviešu florbola līgas spēle, kurā "Ķekavas Bulldogs" savās mājās uzņems "Rubenes" komandu. Laukuma saimniecēm šī būs pēdējā spēle regulārās sezonas turnīrā.

Ķekavas vienība līdz šim aizvadījusi 19 spēles, kurās izcīnījusi tikai vienu uzvaru, turklāt tā pati gūta sezonas pašā ievadā. Pašlaik komanda piedzīvojusi zaudējumus jau 15 spēlēs pēc kārtas, tādējādi zaudējot jebkādas izredzes pakāpties no pēdējās pozīcijas. Jāpiezīmē, ka komanda uz daudzām spēlēm ierodas ļoti ierobežotā spēlētāju skaitā, kā rezultātā ir arī tikusi pie soda naudas, atbilstoši Latvijas Florbola savienības izstrādātajam nolikumam, kurā noteikts minimālais spēlētāju skaits, kādā aizvadīt spēles.

Pretēji Ķekavas komandai, pašreizējās čempiones no Kocēniem, kas uzvarējušas septiņās pēdējās spēlēs. Atšķirībā no savām šodienas pretiniecēm, "Rubenei" līdz regulārās sezonas noslēgumam ieplānotas vēl trīs spēles. Tajā pašā laikā, komanda kā regulārās sezonas uzvarētājas automātiski nodrošinājušas ceļazīmi lielajā finālā, kamēr "Ķekavas Bulldogs" varēs censties parūpēties par lielu sensāciju, pusfināla sērijā spēkojoties ar FK "Ķekava".

Nav pārsteigums, ka šīs sezonas visās iepriekšējās savstarpējās spēlēs "Rubene" spējusi tikt pie pārliecinošām uzvarām, pretinieces apspēlējot ar rezultātiem 12:5, 11:2 un 16:2. Interesanti, ka līdz šim visas trīs aizvadītās spēles ir izspēlētas Kocēnos, līdz ar to vien šovakar komandas pirmo reizi sezonā nūjas krustos Ķekavā.

Šīvakara spēles sākums pulksten 20:00.