Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

TBM ''Floorball'' un ''Baltie krītiņi'' nodrošina vietu Valmieras vasaras līgas pusfinālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

TBM ''Floorball'' un ''Baltie krītiņi'' nodrošina vietu Valmieras vasaras līgas pusfinālā
Valmieras vasaras līgas vicelīdere ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Ceturtdien tika aizvadītas kārtējās cīņas Valmieras vasaras florbola līgā. Vietu turnīra pusfinālā pirms izšķirošās spēles nodrošināja TBM ''Floorball'' un ''Baltie krītiņi''.

''Komandantstunda'' - TBM ''Floorball''

• Vakars iesākās ar līgas līderes un pastarītes dueli. TBM ''Floorball'' ar rezultātu 13:6 sagrāva ''Komandantstundu'', tiekot pie sava astotā panākumu deviņos mačos. Pēc pirmā perioda rezultāts bija jau 7:3 līderes labā un atlikušā mača gaitā atstarpe palika nemainīga.

• Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar četriem precīziem raidījumiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Ivo Balodis. ''Komandantstundu'' no zaudējuma šoreiz neglāba arī Jēkaba Keiša divi gūtie vārti un rezultatīvā piespēle.

''Bambaleo'' - ''Baltie krītiņi''

• Vakara turpinājumā ''Bambaleo'' apspēlēja novājināto vicelīderi ''Baltie krītiņi''. Komandai joprojām nevarēja palīdzēt līderi Kristers Babris un Ralfs Matīss Balodis, kā arī galvenais vārtsargs Roberts Trepšs. ''Bambaleo'' līdz ar to izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 11:6. Vēl nav precīzi zināms, kad līderi varēs palīdzēt savai komandai.

• Maču gan veiksmīgāk iesāka tieši zaudētāji. Pirmā perioda vidusdaļā rezultāts bija 2:0 ''Balto krītiņu'' labā. Pirmais periods noslēdzās neizšķirti, taču atlikušajā laikā ''Bambaleo'' guva astoņus vārtus, ielaižot vien trīs.

• ''Bambaleo'' panākumu ar četriem rezultativitātes punktiem kaldināja divi florbolisti - Aksels Šoks (3+1) un Oskars Siliņš (3+1). Zaudētāju rindās tāda pati statistika arī Robertam Ploriņam.

FK ''Brenguļi'' - ''Kungi''

• ''Brenguļu'' florbolistiem tikmēr atkal izdevās aizķerties. Veiksmīgs pirmais puslaiks ļāva komandai nospēlēt neizšķirti pamatlaikā un piekāpties ''Kungiem'' vien pēcspēles metienos ar rezultātu 3:4.

• Pirmajā periodā ''Brenguļi'' bija vadībā ar 2:1, bet otrajā situācija mainījās. ''Kungiem'' panākumu atnesa Alekseja Jakovļeva un Artūra Bračkas realizētie soda metieni. ''Brenguļus'' šoreiz neglāba pat Andra Jēkabsona 2+1.

Pēdējās pamatturnīra spēles tiks aizvadītas otrdien. Katrai vienībai vēl atlikusi viena cīņa pirms izslēgšanas spēļu kārtas. Vietu pusfinālā jau ir garantējusi TBM ''Floorball'' un ''Baltie krītiņi''. Pārējās vienības sākotnēji ies cauri ceturtdaļfinālam.

Valmieras vasaras līga florbolā PĒC 7. jūlija cīņām

VietaKomandaSpēlesUzvarasZaudējumiGV:ZVPunkti
1.TBM Floorball98187:5924
2.Baltie krītiņi96387:6718
3.Kungi94563:7412
4.FK Brenguļi93660:7211
5.Bambaleo93672:789
6.Komandantstunda93663:827

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...