Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Video: Florbola zinātāji par pasaules čempionātu Rīgā

Andris Liepa
Andris Liepa
Pēc pasaules vīriešu florbola čempionāta Rīgā, kurā Latvijas izlasei nācās samierināties vien ar desmito vietu, florbola eksperti Dāvis Dedumets un Jānis Kārkliņš atskatījās uz aizvadītajām sacensībām, diskutējot par neveiksmju iemesliem, kā arī izvērtējot mūsu izlases spēlētāju parādīto sniegumu laukumā.
Vērtējums: +1

  +9 [+] [-]

, 2016-12-22 12:19, pirms 8 gadiem
Kāpēc neviens nesauc lietas īstajos vārdos, bet kaut ko apkārt runā!? Tak sen skaidrs ka Blindiem, Malkavam un vel dažiem, jau sen izlasē nav, ko darīt! Kāpēc Juškēvičs laicīgi saprata, ka viņa laiks ir pagāja un atkāpās, bet šie pieminētie nesaprot savu vietu. Labi, ja negrib beigt karjeru uzspēlē tajā virslīgas čempionātā, bet atkāpies no izlases!!! Riebjas, ka neviens nesauc lietas īstajos vārdos Latvijas florbolā, vesela maiņa mums bija pensionāri priekš izlases un vel bonusā viens vārtsargs pus invalīds, nevajag attaisnot visus vecos ar traumām, ja esi traumēts un nevari spēlēt uz 100% tad nav, ko līst un bojāt kopējo skatu!

  +2 [+] [-]

, 2016-12-22 13:11, pirms 8 gadiem
1. Federācija ir jāuzņemas 51% vainas. ( Bija jāgatavojas vismaz 3 gadus iepriekš, ja ne pat ilgāk. )
2. Pārējais trenerim. (Tīrs kolhozs, Savējos ņem pa labi pa kreisi)

Izgāšanās pamatīga.

P.S. Ilvi - cik lieli parādi ir? Ka tik mašīnu nav jāpārdod!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-22 14:27, pirms 8 gadiem
Grūti klausīties interviju ar cilvēku, kas katru otro teikumu nespēj pabeigt līdz galam. Tā raustīšanās tā tracina

  +4 [+] [-]

, 2016-12-22 14:34, pirms 8 gadiem
Pilnīgs abloms. Kas tur murgoja pirms čempja, ka tur baigi lielvārdes maiņa bliezīs, Kusiņs kaplis, Akmeņlauks zvērs, ja tu esi pimais puika ciema, nenozīmē, ka būsi pirmais pilsētā... tas lieliski parādījās te. Nekā tur no viņiem nebija. Reāli līderi, bija 17gadīgais Trekše un 19gadīgais Kovaļevskis, vēl Raitums, pārējie tur hz ko darīja. Gruncki, atkāpies, kā jau teicu pirms čempja, paņem vecos ķip, lai var atvadīties mājā, konkrēti labi atvadījās, Rūdis vienā čempī sadir.sa vairāk, nekā jebkad iepriekš kopā pa visu sezonu. Ir laiks vīri doties prom un dot vietu tādiem Kovaļevskiem un Trekšēm. Un jaunajiem ir jābrauc prom spēlēt sui, swe, fin līgās un spēlēšana jāmēģina apvienot ar mācībām pie labākā scenārija.

     [+] [-]

, 2016-12-23 01:19, pirms 8 gadiem
Ak šīs svētdienas rīta frizūras...

     [+] [-]

, 2016-12-23 10:51, pirms 7 gadiem
Kamponadze rakstīja: Ak šīs svētdienas rīta frizūras...
jāpiekrīt! man jau negribas "heitot", bet tomēr!