Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Pārcelti 2021. gada PČ florbolā sievietēm kvalifikācijas turnīra norises datumi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pārcelti 2021. gada PČ florbolā sievietēm kvalifikācijas turnīra norises datumi
Latvijas sieviešu florbola izlase. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

2021. gada pasaules čempionāta florbolā sievietēm kvalifikācijas turnīrs Latvijas pilsētā Valmierā pārcelts no iepriekš paredzētā 1. - 5. jūnija uz 15. - 19. jūniju, vēsta Starptautiskā Florbola federācija (IFF).

Sākotnēji kvalifikācijas turnīru Valmierā bija paredzēts aizvadīt šā gada februārī, taču Latvijā noteikto Covid-19 ierobežojumu dēļ to pārcēla uz jūnija sākumu. Lūgums pārcelt kvalifikācijas turnīru no jūnija sākuma uz jūnija vidu pauda Valmieras pilsētas valde, kas atsaucās uz to, ka jūnija sākumā Valmierā paredzēts Eiropas čempionāts BMX, kā arī līdz 6. jūnijam Rīgā norisināsies pasaules čempionāts hokejā.

Latvijas sieviešu valstsvienība spēlēs Eiropas kvalifikācijas zonas 1. grupā, kur tai būs jāspēkojas ar Somiju, Norvēģiju, Krieviju, Nīderlandi un Beļģiju. Latvijas sieviešu izlases labākais rezultāts pasaules čempionātos ir ceturtā vieta.

Izmantotie avoti:
https://floorball.sport/2021/02/05/...