Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Mūsu valstsvienība sāks pret astoņkārtējiem čempioniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Mūsu valstsvienība sāks pret astoņkārtējiem čempioniem
Andis Blinds
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Tas brīdis ir klāt! Ar septiņām spēlēm šodien sāksies 11.pasaules čempionāts florbolā vīriešiem. Turnīra atklāšanas dienā cīņā iesaistīsies 14 no 16 dalībvalstīm, bet centrālajā mačā Latvijas izlase 19:30 spēkosies ar Zviedriju.

Ceļu negriezīs nevienam. Arī zviedriem
Latvijas florbola valstsvienībai izloze lēma, ka grupu turnīrā jācīnās ar astoņkārtējiem pasaules čempioniem, vienīgo valstsvienību, kas spēlējusi visu čempionātu finālos Zviedriju, kā arī Čehiju, kuru jau daudzus gadus lūko "nokost" latvieši, vienu reizi to arī paveicot un neizbēgamie pēdējo gadu konkurenti cīņā par piekto vietu – norvēģi.

Pirmā tikšanās reize ar zviedriem mūsu valstsvienībai bija jau pašā pirmajā pasaules čempionātā, kad tika ierakstīts 1:18 (1:9, 0:6, 0:3), vienīgos vārtus Latvijas izlases labā gūstot pašreizējam Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietniekam Edmundam Valantim. Nākamā tikšanās reize bija jau pēc nepilna gada, kad Somijā norisinājās Pasaules spēles – sporta forums, kurā pēc 20 gadu pārtraukuma florbols nākamgad atkal būs pārstāvēts. Somijā latvieši kapitulēja ar rezultātu 2:25 (0:12, 0:4, 2:9), vārtus gūstot Sergejam Aleksandrovam un bijušajam valstsvienības kapteinim Oskaram Stepiņam. Līdz šim labākās sekmes latviešiem bija 2000.gada pasaules čempionātā Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, kad jau otrajā minūtē latviešus vadībā izvirzīja Artis Malkavs, bet zviedri vadībā izvirzījās tikai pirmās trešdaļas pēdējā sekundē! Visā spēlē zviedri bija pārāki ar 5:2 (2:1, 2:0, 1:1), latviešiem vēl vienus vārtus gūstot Kristiānam Lisovskim.

Divus gadus vēlāk Somijas pilsētā Helsinkos ar titulētajiem "vikingiem" nūjas nācās krustot ceturtdaļfinālā un šoreiz latvieši palika sausā, zaudējot ar rezultātu 0:16 (0:9, 0:5, 0:2). Pēc šīs sagrāves ar zviedriem nebija jātiekas vairāk kā sešus gadus, nākamo maču aizvadot pasaules čempionātā Čehijas pilsētā Ostravā, kur latvieši pirmo reizi pretinieku vārtsargu spēja sarūgtināt veselas četras reizes, zaudējot maču ar 4:12 (144, 2:3, 1:5). Interesanti, ka arī pēc piektās savstarpējās spēles neviens no latviešiem nebija guvis vairāk kā vienus vārtus pret "trīs kroņu komandu", jo ar precīziem metieniem atzīmējās Jānis Jansons, Atis Blinds, Ingus Laiviņš un Ivo Preiss. Visbeidzot, pašlaik pēdējā tikšanās bijusi pirms diviem gadiem pasaules čempionātā Zviedrijas pilsētā Gēteborgā, kad tika zaudēts ar rezultātu 2:11 (1:5, 1:6, 0:0). Toreiz abus vārtus Latvijas izlases labā guva Atis Stepāns, kuram bija iespēja tikt arī pie hat-trick, taču neizdevās realizēt soda metienu. Arī uz 2016.gada čempionātu "zviedru klients" Stepāns bija mūsu valstsvienības kandidātu pulkā, taču beigās palika ārpus svītras.

Latvijas un Zviedrijas izlašu līdzšinējās savstarpējās spēles

DatumsPilsētaTurnīrsRezultāts
14.09.1996.Skelleftea1:18 (1:9; 0:6; 0:3)
16.08.1997.LahtiWorld Games2:25 (0:12; 0:4; 2:9)
18.05.2000.Oslo2:5 (1:2; 0:2; 1:1)
23.05.2002.Helsinki0:16 (0:9; 0:5; 0:2)
10.12.2008.Ostrava4:12 (1:4; 2:3; 1:5)
06.12.2014.Gēteborga2:11 (1:5; 1:6; 0:0)

Gan Latvijas izlases kapteinis Atis Blinds, gan galvenais treneris Normunds Grunckis intervijās pirms čempionāta atzinuši, ka cīnīsies par uzvaru katrā spēlē, neatkarīgi no tā vai pretim stāsies astoņkārtējie pasaules čempioni vai jebkura cita nācija. Skaidrs, ka atmosfēra arēnā būs lieliska, jo iztirgoti aptuveni 7000 biļešu un ļoti iespējams, ka tiks labots atklāšanas spēļu apmeklētības rekords. No sportiskā viedokļa turnīra sākšana ar tik spēcīgu pretinieku vērtējama ļoti pozitīvi, jo skaidrs, ka zviedri neļaus lēni ieskrieties un mūsu florbolistiem jau no paša sākuma būs jādemonstrē savs labākais sniegums, kas varētu nākt par labu turnīra turpinājumā. Pat ja mačs neizdosies tā, kā cerēts.

No otras puses jācer, ka līdzjutēji sapratīs un turpinās pildīt arēnas tribīnes arī gadījumā, ja turnīra atklāšanas spēlē nāksies piedzīvot smagāku zaudējumu. Jo galvenās cīņas tomēr latviešiem būs turnīra turpinājumā, sākot jau ar svētdienas spēli pret čehiem.

Latvijas izlases sastāvs spēlē pret Zviedrijas valstsvienību:
1.maiņa: Mikus Valpēters (U) - Andris Rajeckis (U) - Toms Bitmanis (U); Artūrs Jurševskis (A) - Morics Krūmiņš (A).
2.maiņa: Pēteris Trekše (U) - Atis Blinds (U) - Toms Akmeņlauks (U); Andris Malkavs (A) - Aivis Kusiņš (A).
3.maiņa: Kārlis Bulāns (U) - Artis Raitums (U) - Rolands Kovaļevskis (U); Jānis Rajeckis (A) - Ingus Laiviņš (A).
Vārtos: Andis Blinds.
Rezervē: Gints Klēģers, Aleksandrs Abramovs, Jānis Salcevičs, Mārtiņš Rajeckis.

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Normunds Grunckis, runājot par šīvakara maču pret zviedriem, nebija liekvārdīgs. Viņš uzsvēra, ka mūsu florbolistu pats galvenais uzdevums būs strikti ievērot savu spēles plānu. Latviešiem būs jācenšas pēc iespējas vairāk spēlēt ar bumbiņu, saviem pretiniekiem attiecīgi liekot darīt bez. Protams, mūsu izlases galvenais trumpis tādā spēlē var būt tikai pretuzbrukumi.

Latvijas un Zviedrijas izlases cīņu sāks pulksten 19:30 un spēli translēs arī LTV7 kanāls. Vairākas spēles gan ieplānotas arī pirms tam un Latvijas līdzjutējiem saistošākā noteikti būs cīņa starp mūsu apakšgrupas pārējām divām komandām Čehiju un Norvēģiju, kas sāksies pulksten 16:45. Norvēģi nebūt ne ar spēcīgāko sastāvu spēlēja turnīrā Vācijā mēnesi pirms pasaules čempionātā, kamēr čehi aizvadīja trīs neizteiksmīgas spēles pret zviedriem (3:11), somiem (3:10) un šveiciešiem (5:9). Pagājušajā nedēļā tika aizvadīta arī spēle pret vāciešiem, kurā izdevās iegūt pozitīvas emocijas, izcīnot uzvaru ar rezultātu 9:2.

Savas spēles aizvadīs arī A grupas komandas. Par pārsteigumu turnīra pirmajā cīņā centīsies parūpēties mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi, kuri mērosies spēkiem ar šveiciešiem. Igauņi neizmantoja iespējas pēdējā starptautiskajā logā aizvadīt oficiālas pārbaudes spēles un pēdējie mači bijuši šī gada februārī, kad savās mājās norisinājās kvalifikācijas turnīrs, kurā igauņi startēja gana pārliecinoši, apspēlējot Nīderlandi (9:1), Austriju (9:2) un Dāniju (7:2), bet pret somiem esot bezspēcīgiem (1:15). Tikmēr šveicieši novembrī pierādīja, ka varētu cīnīties arī vadošajām izlasēm, pārbaudes mačos cienījami zaudējot somiem (5:9) un zviedriem (5:7), kā arī apspēlējot čehus (9:5). Jāpiezīmē, ka aprīlī pārbaudes mačā savā laukumā šveicieši vien pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 zaudēja zviedriem.

Vēl vienā mačā Vācijas izlase spēkosies ar Somijas valstsvienību un skaidrs, ka šajā spēlē par ļoti izteiktiem favorītiem uzskatāmi somi, kuri atgriezušies no treniņnometnes saulainajā Tenerifē un gatavi mest izaicinājuma cimdu zviedriem. Vāciešu noskaņojumu noteikti neuzlaboja pārbaudes turnīrs savā laukumā, kad tika zaudēts visās spēlēs – 2:3 dāņiem, 3:7 latviešiem un 5:6 pēcspēles metienos norvēģiem.

Otrajā ešelonā šodien ieplānotas trīs spēles Electrum Olimpiskajā centrā. Pirmajā spēlē debiju pasaules čempionātu finālturnīros piedzīvos Taizemes izlase, kas spēkosies ar ASV. Interesanta varētu būt spēle starp Dānijas un Austrālijas izlasēm, jo austrāļi pērn turnīru sāka ar negaidītu uzvaru pār krieviem, par ko pamatoti satraukti ir arī dāņi. Vēl vienā spēlē Kanāda sacentīsies ar Singapūru.

Pasaules čempionāta video producēšanu vienlaicīgi no abām arēnām nodrošina tiesraides.lv (polarhd.com). Pasaules čempionāta spēles tiešraidēs tiks translētas Latvijas (LTV7), Somijas, Čehijas, Zviedrijas, Šveices, Vācijas, Norvēģijas, Igaunijas, Slovākijas, Ķīnas TV kanālos - kopumā TV translācijās visā pasaulē tiks demonstrētas vismaz 29 spēles. Bet visu 48 maču tiešraides būs skatāmas internetā Starptautiskās Florbola federācijas Youtube.com kanālos un Pasaules Spēļu kanālā internetā.

1 2 3 4 5 6 209 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2016-12-03 10:05, pirms 7 gadiem
Vairāk kā 7000 tūksošs biļetes iztirgotas,vo būs atmosfēra. Nekā pēdējā laikā uz hokeju nāk kā uz sērām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-12-03 10:52, pirms 7 gadiem
Vienmēr pienāk pirmā reize!
Sarauj LATVIJA!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-03 10:54, pirms 7 gadiem
bushss rakstīja: Vienmēr pienāk pirmā reize!
Sarauj LATVIJA!!!
Tāpat kā 2006 PČ pret Kanādu?

  +1 [+] [-]

, 2016-12-03 10:55, pirms 7 gadiem
ajoudthe_danniela_102483293578698 rakstīja: Hello Sir / Madam,

Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot izkļūt no strupceļa izraisītajā Ms banques.La sandrana firma ir spējīgs dot jums aizdevumu summu, jums ir nepieciešams, un ar jums nosacījumiem, kas padara dzīvi vieglāku.

Mēs nodrošinām atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Ej izraujies!

     [+] [-]

, 2016-12-03 10:57, pirms 7 gadiem
boooring

  -2 [+] [-]

, 2016-12-03 11:02, pirms 7 gadiem
gggg rakstīja: Vairāk kā 7000 tūksošs biļetes iztirgotas,vo būs atmosfēra. Nekā pēdējā laikā uz hokeju nāk kā uz sērām.
Uz hokeju vienmēr eju ar lielu prieku. Šodien eju uz florbolu. Protama interese mazāka kā hokejā jo hokejs patīk labāk.
Nekorekts salīdzinājums -kluba spēles ar PČ florbolā. Bet cik liela šodien varbūtība ka Latvija uzvarēs-maza. Mazliet lielāka iespēja uzvarēt jo pirmā spēle, tai nav tik liela nozīme. Teorētiski pirmās trīs spēles var zaudēt un ir reālas iespējas kļūt par PČ. Somi un zviedri ir klasi pārāka par citām izlasēm - teorijā var šīs izlases palikt grupā pēdējā vietā un abas spēlēt finālā. Nepatīk PČ izspēles formula. Protams ka skandināvi un somi nepaliks pēdējie, bet noteikti pirmās trīs spēles nav tās kurās viņi izliksies kārtīgi, jo galvenās spēles šīm izlasēm sāksies ar ceturtdaļfinālu (visticamāk). Mums pirmās trīs spēles - jautājums būt vai nebūt divniekā grupā.

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:07, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Uz hokeju vienmēr eju ar lielu prieku. Šodien eju uz florbolu. Protama interese mazāka kā hokejā jo hokejs patīk labāk.
Nekorekts salīdzinājums -kluba spēles ar PČ florbolā. Bet cik liela šodien varbūtība ka Latvija uzvarēs-maza. Mazliet lielāka iespēja uzvarēt jo pirmā spēle, tai nav tik liela nozīme. Teorētiski pirmās trīs spēles var zaudēt un ir reālas iespējas kļūt par PČ. Somi un zviedri ir klasi pārāka par citām izlasēm - teorijā var šīs izlases palikt grupā pēdējā vietā un abas spēlēt finālā. Nepatīk PČ izspēles formula. Protams ka skandināvi un somi nepaliks pēdējie, bet noteikti pirmās trīs spēles nav tās kurās viņi izliksies kārtīgi, jo galvenās spēles šīm izlasēm sāksies ar ceturtdaļfinālu (visticamāk). Mums pirmās trīs spēles - jautājums būt vai nebūt divniekā grupā.
Florbolā nav galīgi svarīgs fiziskais, bet tieši meistarība.
Spēles scenārijs: Mūsējie ņemsies pa stūriem, lai iemestu kādus vārtus, bet zviedri caur centru ar individuālo un komandas meistarību- taisīs golus!
Tāpat kā jebkurā sporta veidā- jaukt ir vieglāk kā veidot pašam, bet zviedru tehnika ir pārāk labā līmenī, lai ko izjauktu!

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:09, pirms 7 gadiem
Par kādu uzvaru tu runā, būs lai, ja neielaidīs zem divciparu skaitļa. Ja hokejā tas viss vēl nav tik prognozējami, tad šeit ir skaidri zināms, ka būs zāģis, ja vien zviedris nesāks mest savos vārtos!
FUNS rakstīja: Uz hokeju vienmēr eju ar lielu prieku. Šodien eju uz florbolu. Protama interese mazāka kā hokejā jo hokejs patīk labāk.
Nekorekts salīdzinājums -kluba spēles ar PČ florbolā. Bet cik liela šodien varbūtība ka Latvija uzvarēs-maza. Mazliet lielāka iespēja uzvarēt jo pirmā spēle, tai nav tik liela nozīme. Teorētiski pirmās trīs spēles var zaudēt un ir reālas iespējas kļūt par PČ. Somi un zviedri ir klasi pārāka par citām izlasēm - teorijā var šīs izlases palikt grupā pēdējā vietā un abas spēlēt finālā. Nepatīk PČ izspēles formula. Protams ka skandināvi un somi nepaliks pēdējie, bet noteikti pirmās trīs spēles nav tās kurās viņi izliksies kārtīgi, jo galvenās spēles šīm izlasēm sāksies ar ceturtdaļfinālu (visticamāk). Mums pirmās trīs spēles - jautājums būt vai nebūt divniekā grupā.

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:11, pirms 7 gadiem
Zviedru fiziskā sagatavotība, auguma parametri un citas lietas ir stipri labākā līmenī. Arī florbolā, top komandās labākie spēlētāji ir garāka auguma
flipsider rakstīja: Florbolā nav galīgi svarīgs fiziskais, bet tieši meistarība.
Spēles scenārijs: Mūsējie ņemsies pa stūriem, lai iemestu kādus vārtus, bet zviedri caur centru ar individuālo un komandas meistarību- taisīs golus!
Tāpat kā jebkurā sporta veidā- jaukt ir vieglāk kā veidot pašam, bet zviedru tehnika ir pārāk labā līmenī, lai ko izjauktu!

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:17, pirms 7 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Zviedru fiziskā sagatavotība, auguma parametri un citas lietas ir stipri labākā līmenī. Arī florbolā, top komandās labākie spēlētāji ir garāka auguma
Zinot zviedru hokejistu meistarību, tad šeit jāvelk paralēles!
Fiziskais parasti nav tik izteikti!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-03 11:19, pirms 7 gadiem
Mazliet pārsteidz ka tv nerāda citas florbola spēles. Gribēju paskatīties Igaunijas - Šveices spēli kādā no tv kanāliem , bet laikam nav tādas iespējas.

  +4 [+] [-]

, 2016-12-03 11:22, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Mazliet pārsteidz ka tv nerāda citas florbola spēles. Gribēju paskatīties Igaunijas - Šveices spēli kādā no tv kanāliem , bet laikam nav tādas iespējas.
Mazliet pārsteidz? Manuprāt, tas ir bullsheets un nolaidība. Ja reiz ir PČ atmosfēra, tad viņa ir arī tiem, kas nevar doties uz arēnu visu dienu vai vispār tur netiek!!! Labāk rādītu sportacentrs PČ, nevis LČ atkārtojumus

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:31, pirms 7 gadiem
Kofs jau labs, bet lai musejiem veicas!

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:32, pirms 7 gadiem
GRIFFONS rakstīja: Mazliet pārsteidz? Manuprāt, tas ir bullsheets un nolaidība. Ja reiz ir PČ atmosfēra, tad viņa ir arī tiem, kas nevar doties uz arēnu visu dienu vai vispār tur netiek!!! Labāk rādītu sportacentrs PČ, nevis LČ atkārtojumus
Ja sportacentrs rādītu PČ ,tad tas man būtu ļoti liels pārsteigums.

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:42, pirms 7 gadiem
Man liekas lielaka dala baigi safanojusies , nu tik buus, ja nebija kad izlse bija jansons, Belasovs, Jusis, domajata tagad buus? Pluss vel sogad nav labakie speletaji panemti, dazi ir mala palikusi. Saka 3 vienadas mainas, cmoon, redzesim... domaju ka visim te radzinus aplauzis sis cempis atri vien.

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:43, pirms 7 gadiem
uz Singapūru labs koefs kadas šiem izredzes?

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:53, pirms 7 gadiem
florbola,biatlona ievadraksti jau sen kā tapuši...

bet skeletona sez. atklāsanu kā vienmēr ignorē

     [+] [-]

, 2016-12-03 11:53, pirms 7 gadiem
WFC2016

  -1 [+] [-]

, 2016-12-03 12:03, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: florbola,biatlona ievadraksti jau sen kā tapuši...

bet skeletona sez. atklāsanu kā vienmēr ignorē
Viss no pieprasījuma atkarīgs.

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:21, pirms 7 gadiem
2016. gada interese Latvijā un vikipēdija.

Biatlons 2,956
Florbols 4,585
Skeletons 1,472

  -2 [+] [-]

, 2016-12-03 12:21, pirms 7 gadiem
smagi ierīs 7000k skatītāju priekšā!

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:23, pirms 7 gadiem
lv Bobslejs 2,102
lv Kamaniņu braukšana 1,042

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:25, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Florbolā nav galīgi svarīgs fiziskais, bet tieši meistarība.
Spēles scenārijs: Mūsējie ņemsies pa stūriem, lai iemestu kādus vārtus, bet zviedri caur centru ar individuālo un komandas meistarību- taisīs golus!
Tāpat kā jebkurā sporta veidā- jaukt ir vieglāk kā veidot pašam, bet zviedru tehnika ir pārāk labā līmenī, lai ko izjauktu!
Pēdējais teikums ir viens no vislabākajiem skaidrojumiem tam, kādēļ mūsu futbola izlase var neciest milzu kaunu pret Portugāli, bet zaudēt Fērām.

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:27, pirms 7 gadiem
Lai cienīga spēle mūsu izlasei.
Augstāk par savu spēju robežu jau neuzlēksi.

Lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:30, pirms 7 gadiem
lv Futbols 18,544
lv Basketbols 16,414
lv Hokejs 10,010
lv Volejbols 8,171
lv Rokasbumba 1,494

Basketbolam,hokejam vēl izcili rādītāji- zinot, ka pasaulē futbols ir krietni priekšā pārējiem!

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:35, pirms 7 gadiem
Youtube redz visas spēles, ieraksti meklētāja wfc riga un būs.

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:36, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Viss no pieprasījuma atkarīgs.
nez,aptaujās gan cilvēki izsakās,ka sekošot viscītīgāk skeletonam no visiem ziemas veidiem....

bet šeit renes raksti ir ķep ļep uz biatlona fona
6 h pēc starta tik ieliek rezultātus...pat par Kučvaļskas ASV sacenēm raksts jau tapa 6os no rīta

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:39, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: nez,aptaujās gan cilvēki izsakās,ka sekošot viscītīgāk skeletonam no visiem ziemas veidiem....

bet šeit renes raksti ir ķep ļep uz biatlona fona
6 h pēc starta tik ieliek rezultātus...pat par Kučvaļskas ASV sacenēm raksts jau tapa 6os no rīta
Aptaujā 10-100 cilvēkus?
Redz, kur vikipēdija parāda labāk vispārējo interesi, jo tur ir tūkstošiem cilvēku!

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:40, pirms 7 gadiem
Carver un kā youtub atrast spēles strīmu?

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:50, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Aptaujā 10-100 cilvēkus?
Redz, kur vikipēdija parāda labāk vispārējo interesi, jo tur ir tūkstošiem cilvēku!
Pats Skatījies šonakt..?

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:52, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: nez,aptaujās gan cilvēki izsakās,ka sekošot viscītīgāk skeletonam no visiem ziemas veidiem....

bet šeit renes raksti ir ķep ļep uz biatlona fona
6 h pēc starta tik ieliek rezultātus...pat par Kučvaļskas ASV sacenēm raksts jau tapa 6os no rīta
SC pagaidām esi vienīgais renes fanātiķis, grozies kā gribi.

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:53, pirms 7 gadiem
Vispār doma bija aizbraukt šodien uz arēnu, pērkot biļeti uz vietas. Tagad, kā izskatās, sakarīgas vietas vairs nedabūt.

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:54, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: SC pagaidām esi vienīgais renes fanātiķis, grozies kā gribi.
Kāds viņš fanātiķis..
Stipri pietuvināta persona un tas jau kopš sākuma bija zināms..
1 2 3 4 5 6 209 komentāri