Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Valmierā uzvar "307.lv/Limbaži" un "Rubene"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Valmierā uzvar "307.lv/Limbaži" un "Rubene"
"Valmieras meitenes"
Foto: www.vvl.lv

28. jūlijā tika aizvadītas divas Vidzemes Vasaras līgas spēles florbolā. Uzvaras izcīnīja "307.lv/Limbaži" un "Rubene".

Dienas pirmajā spēlē tikās B grupas pārstāve - "307.lv/Limbaži", un C grupas komanda "Vindaiņi". Limbažnieki spēli aizvadīja tikai piecu vīru sastāvā, taču tas netraucēja viņiem veiksmīgi uzsākt spēli, jo pēc aizvadītas pusotras minūtes, viņi jau izvirzījās vadībā ar 1:0. "Vindaiņi" jau pēc 20 sekundēm deva savu atbildi, kad vārtus guva komandas līderis Oskars Niezers (1:1). Spēles astotajā minūtē Limbažu florbolisti vēlreiz izvirzījās vadībā, kad otros vārtus spēlē guva Ainārs Bērziņš – 2:1. Jurim Zilbertam izdevās vēl vairāk nostiprināt Limbažu komandas pārsvaru, panākot 3:1. Puslaika pēdējā minūtē komandas apmainījās ar rezultatīviem metieniem – rezultāts 4:2, par labu limbažniekiem. Spēles otro puslaiku "Vindaiņi" sāka ar vārtsarga maiņu, laukumā laižot Agri Rogaini. Taču arī vārtsargu maiņa nepalīdzēja, jo "307.lv/Limbaži" izdevās gūt piektos vārtus (5:2). Spēles 35. minūtē vienus vārtus izdevās atspēlēt Oskaram Niezeram, taču viņa noraidījums spēles 39. minūtē ievērojami samazināja komandas izredzes uz atspēlēšanos. "Vindaiņiem" tomēr izdevās gūt vārtus mazākumā, taču jāspēlē vēl bija 19 sekundes, kuru laikā vairs netika gūti vārti, un "307.lv/Limbaži" varēja svinēt uzvaru ar 5:4. Limbažu florbolistiem līdz ar to regulārais turnīrs ir beidzies, kas nozīmē, ka viņi ir ieņēmuši 4. vietu B grupā un izslēgšanas spēlēs būs jātiekas ar "Lino.lv". Šodienas spēlē rezultatīvākie uzvarētājiem bija Ainārs Bērziņš un Juris Zilberts, kuriem abiem pa diviem vārtiem un piespēlei. Zaudētājiem divi vārti Oskaram Niezeram.

Otrajā spēlē tikās "Valmieras meitenes" un "Rubene". Spēli veiksmīgāk iesāka "Valmieras meitenes". Trešajā minūtē vārtus pēc Madaras Rudzītes piespēles guva Elīna Šarova – 1:0. Puslaika vidusdaļā "Valmieras meiteņu" pārsvaru dubultoja Indra Beķere (2:0). Tomēr līdz puslaika beigām vārtus izdevās arī gūt rubenietēm, kad precīza bija Edīte Bankava. Pirmais puslaiks noslēdzās 2:1, "Valmieras meiteņu" labā. Otrais puslaiks sākās ar rezultatīvu "Rubenes" komandas spēli. Līderes lomu uzņēmās Zeltīte Bankava. Vispirms pirmajā minūtē viņa izlīdzināja rezultātu, bet tad puslaika vidusdaļā ar minūtes intervālu jau panāca +2 savai komandai, sev noformējot hat-trick. 16. minūtē 5:2, "Rubenes" labā, panāca Nora Zvirbule. Valmierietes nepadevās un jau pēc 40 sekundēm guva vārtus. Precīza bija Indra Beķere – 3:5. Pusotru minūti līdz spēles beigām I.Beķere guva vēl vienus vārtus, panākot jau 4:5. Tomēr vēl vārtus valmierietes vairs nespēja gūt. Spēles beigu rezultāts - 5:4, uzvarēja "Rubene". Rezultatīvākās komandā "Rubene" bija māsas Bankavas - Edītei 4 (1+3) punkti, savukārt Zeltītei trīs vārti. "Valmieras meiteņu" rindās ar hat-trick izcēlās Indra Beķere.

Nākamās spēles jau šovakar, kad savā starpā cīnīsies:

18:30Old CrabsFK Valmiera
19:30RubeneVindaiņi
20:30Valmieras meitenesDimanti

Izmantotie resursi:
Vidzemes vasaras līga - Sākums