Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

''Latvian Open'' otrā diena: ''Lekrings'' atkal zaudē, Krūmiņam 0+1 ''Nokian KrP'' zaudējumā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Latvian Open'' otrā diena: ''Lekrings'' atkal zaudē, Krūmiņam 0+1 ''Nokian KrP'' zaudējumā
SC ''Classic'' florbolisti svin vārtu guvumu ''Latvian Open 2022'' otrās spēles ietvaros. Foto: Ritvars Raits, latvianopen.com

Valmierā šodien tika aizvadīta otrā spēļu diena 16. starptautiskā florbola turnīra ''Latvian Open'' ietvaros. Vienīgajai Latvijas vīriešu top komandai diena neizvērtās veiksmīga.

FbŠ ''Bohemians'' - SC ''Classic'' 9:12 (0:6, 4:4, 5:2)

• ''Classic'' panākumā pamatus ielika Ēmeli Salins, kurš guva trīs vārtus jeb ''hat-trick'' un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

• Tik pat punktus ''Bohemians'' rindās iekrāja Patriks Sebeks, kura kontā 1+3.

• Somu ''Classic'' spēli iesāka ar jaudu. Pēc pirmās trešdaļas nekas neliecināja par to, ka mačs būs saspringts, jo rezultāts uz tablo bija 6:0. Uz brīdi otrajā periodā tas bija arī 8:0, taču čehu florbolisti atguvās.

• ''Bohemians'' otrajā periodā guva četrus vārtus, bet trešajā piecus. Izteikts pārsvars ''Classic'' florbolistiem bija tikai pirmajā periodā. Tas arī ļāva viņiem izcīnīt uzvaru.

• ''Classic'' ar pieciem punktiem divos mačos tagad ir vīriešu top grupas līdere.

''Esport Oilers'' - ''Nokian KrP'' 11:5 (5:2, 1:1, 5:2)

• ''Esport Oilers'' panākumu ar diviem vārtu guvumiem un tik pat rezultatīvām piespēlēm kaldināja Heiki Iskola.

• ''Nokian KrP'' rindās divus punktus tikmēr iekrāja divi spēlētāji - Kims Hirkonens un Miko Lākso. Abu kontā precīzs raidījums un rezultatīva piespēle.

• ''Nokian KrP'' pārstāv latviešu spēlētājs Morics Krūmiņš, kurš arī šajā mačā bija rezultatīvs un atdeva rezultatīvu piespēli. Vakar pret Cēsu ''Lekringu'' viņš iekrāja 0+2.

• ''Esport Oilers'' maču iesāka jaudīgi un iekrāja trīs vārtu pārsvaru pirmajās 20 minūtēs. Pārsvars nedaudz mača gaitā palielinājās. Pēdējās trīs bumbiņas tika raidītas jau tukšos Krūmiņa komandas vārtos.

Cēsu ''Lekrings'' - ACEMA ''Sparta Praha'' 3:8 (2:2, 0:5, 1:1)

• ''Lekringa'' rindās rezultatīvākais bija Andris Rajeckis, kura kontā gūti vārti un rezultatīva piespēle.

• Prāgas komandas panākumu ar 1+3 tikmēr kaldināja Mikulass Krebecs.

• Pirmais periods noslēdzās neizšķirti - pārsvars izdarītajos metienos pat bija ''Lekringam''. Otrajā trešdaļā gan strauji mainījās notikumu gaita - viesi guva piecus vārtus, kamēr Cēsu florbolisti izdarīja vien tik pat daudz metienus pa vārtiem.

• Deficīts bija pārāk liels un izšķirošajā mača nogrieznī atgūties vairs neizdevās. Vieni vārti tika gūti, vieni ielaisti un beigās zaudējums ar -5.

''Lekrings'' zaudēja arī turnīra pirmajā spēlē un nu ir vienīgā komanda grupā, kurai nav neviena panākuma. Cēsu sportisti ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā.

Vīriešu top grupa

VietaKomandaSpēlesUZN+/-P
1.SC ''Classic''2200+85
2.''Esport Oilers''2110+34
3.FbŠ ''Bohemians''211003
4.ACEMA ''Sparta Praha''211003
5.''Nokian KrP''2110-32
6.Cēsu ''Lekrings''2020-81

Izmantotie resursi:
https://www.latvianopen.com/2022/