Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

VVL C grupā triumfē "Rubene ZPB"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

VVL C grupā triumfē "Rubene ZPB"
VVL C grupas čempioni - "Rubene ZPB"
Foto: vvl.lv

17. augustā tika aizvadīta viena spēle Vidzemes Vasaras līgas florbola turnīrā, viena spēle Valmieras Pašvaldības kausa ietvaros, bet vienu spēli pārtrauca negaiss. Dienas galvenais notikums bija "Rubene ZPB" uzvara C grupā.

Dienas pirmā spēlē bija otrais C grupas finālmačs starp "Rubene ZPB" un "Dimantiem". Sērijā ar 1:0 vadībā atradās "Rubene ZPB", kas iepriekšējā vakarā "Dimantus" uzveica ar 7:6. Arī šīsdienas spēli veiksmīgāk uzsāka "Rubene ZPB", izvirzoties vadībā jau mača 2. minūtē – 1:0. Pēc divām minūtēm izlīdzinājumu panāca Ingars Priščepa, bet jau pēc pāris minūtēm I.Priščepa, komandai spēlējot mazākumā, vadībā izvirzīja "Dimantus" – 2:1. Jau pēc pusminūtes savus un komandas otros vārtus guva arī "Rubene ZPB" komandas spēlētājs Ringolds Kalniņš, izlīdzinot rezultātu (2:2). Spēles 11. minūtē 2+2 minūšu noraidījumu saņēma "Rubene ZPB" spēlētājs Roberts Saulītis, krietni iegriežot savai komandai, kurai nu četras minūtes bija jāspēlē trijatā. "Dimanti" šo situāciju izmantoja perfekti, jo realizēja abus vairākumus – vispirms vārtus guva Roberts Pūpols, bet tad hat-trick sev noformēja Ingars Priščepa – 4:2. Nedaudz vairāk kā četras minūtes pirms puslaika beigām vienus vārtus atspēlēja "Rubene ZPB" spēlētājs Edgars Vilkaitis – 3:4. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās pirmais puslaiks. Otrā puslaika vidusdaļā izlīdzinājumu izdevās panākt Rubenes komandai pēc precīza Arņa Priedes metiena (4:4). Sešas minūtes pirms spēles beigām noraidījumu nopelnīja Roberts Pūpols, taču šoreiz vairākums netika realizēts. Līdz spēles beigām vairs vārti netika gūti. Nācās izpildīt pēcspēles metienus. Pirmajā metienu sērijā precīzs bija tikai "Rubene ZPB" spēlētājs Edgars Vilkaitis. Otrajā sērijā vārtsargus pārspēja abas komandas – Sandis Zolmanis (Dimanti) un Arnis Priede (Rubene ZPB), bet trešajā sērijā kļūdījās Ingars Priščepa (Dimanti), un uzvaru spēlē, sērijā un arī visā Vidzemes Vasaras līgas C grupas turnīrā varēja svinēt "Rubene ZPB" komanda. Rezultatīvākie uzvarētājiem Roberts Saulītis ar 3 (1+2) punktiem un Ringolds Kalniņš ar diviem vārtiem, bet zaudētājiem hat-trick Ingaram Priščepam.

Otrais mačs bija Valmieras Pašvaldības kausa spēle starp FK "Valmiera" un "Lino.lv". Sērijā ar 1:0 vadībā atradās Valmieras komanda, kas pirmo spēli uzvarēja ar 5:1. Arī sērijas otro spēli veiksmīgāk iesāk valmierieši. Jau mača otrajā minūtē piespēli no aizvārtes saņēma Ints Vilks, kurš mierīgi apstrādā bumbiņu, notēmēja un trāpīja brīvajā vārtu stūrī – 1:0. Arī turpinājumā vairāk uzbruka FK "Valmiera", taču pretinieku vārtsargu pārspēt neizdevās. Spēles 15. minūtē otros vārtus guva Ints Vilks, metot precīzi pēc vairākām diagonālām piespēlēm (2:0). Pusotru minūti pirms puslaika beigām jau 3:0 panāca Jurģis Pakalns. Otrā puslaika sākumā Ints Vilks noformēja sev hat-trick – 4:0. Tikai tad pirmos vārtus izdevās gūt arī "Lino.lv", kad naglu zem vārtu pārliktņa iedzina Ivo Kalniņš. Pēc pāris minūtēm +4 valmieriešiem atjaunoja Kristaps Nīgals, metot precīzi vārtu augšējā stūrī. Puslaika vidusdaļā vēl vienus vārtus guva "Lino.lv" pēc Māra Rozenbaha precīza raidījuma. Jau pēc minūtes M.Rozenbahs atguva vēl vienus vārtus – 3:5. Taču tad intrigu spēlē izjauca Ints Vilks, kurš guva savus ceturtos vārtus spēlē – 6:3, FK "Valmiera" labā. Puslaika izskaņā vēl viens precīzs raidījums "Lino.lv" – bumbu eleganti pāri vārtsargam pārcēla Ivo Kalniņš. Spēles beigu rezultāts 6:4, Valmieras komandas labā, līdz ar to sērijā rezultāts 2:0. Valmierai nākamā kārtā jātiekas ar FK "Līvāni". Rezultatīvākie uzvarētājiem bija Ints Vilks ar 5 (4+1) punktiem un Kristaps Nīgals ar 2 (1+1) punktiem. Zaudētājiem pa diviem vārtiem Mārim Rozenbaham un Ivo Kalniņam.

Bet dienas pēdējā spēle, kad bija nospēlētas vien 12 minūtes un ar 2:0 vadībā atradās "Melnie", tika pārtraukta slikto laika apstākļu dēļ.

Izmantotie resursi:
vvl.lv