Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas pirmās VVL spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

10. jūnijā Valmieras J.Daliņa stadionā notika pirmās trīs Vidzemes Vasaras līgas (VVL) florbola turnīra spēles. Uzvaras svinēja FK "Valmiera", "Vindaiņi" un "Rubene".

Turnīra atklāšanas spēles bija paredzētas jau 8. jūnijā, tomēr savas korekcijas kalendārā ieviesa laika apstākļi (lietus). 10. jūnijā paredzētie trīs mači tomēr notika. FK "Valmiera" ar 6:5 pārspēja FK "Līvāni", "Vindaiņi" ar 5:1 tika galā ar "Valmieras meitenēm", bet "Rubenes" meitenes ar 3:2 pieveica "Rubene ZPB". Jāatgādina, ka Vidzemes Vasaras līgas florbola turnīrā piedalās 11 komandu, pie tam, lai cīņas padarītu interesantākas, organizatori ir padomājuši par neierastu izspēles kārtību, kurā savus spēkus varēs samērot gan dāmas ar jauniešiem un kungiem, gan jaunieši ar pieaugušo komandām.

Nākamās VVL florbola turnīra spēles paredzētas jau rīt, 12. jūnijā:

17:00307.lv/LimbažiVV Blice
18:00ValmieraOld Crabs
19:00MelnieVV Blice
20:00Rubene ZPBValmieras meitenes

Izmantotie resursi:
vvl.lv