Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Rīt startēs Vidzemes Vasaras līgas florbola turnīrs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

8. jūnijā tiks aizvadītas Vidzemes Vasaras līgas florbola turnīra pirmās spēles. Pēc komandu pieteikumu saņemšanas turnīra organizatori ir nedaudz pamainījuši izspēlēšanas kārtību un sadalījumu pa grupām. Visas komandas ir sadalītas trīs grupās, kurās tiks noskaidroti labākie.

A grupā:

- FK "Līvāni" no Rubenes,
- FK "Valmiera" no Valmieras,
- “Old Crabs” no Kocēnu novada.

B grupā:

- "Lino.lv" no Vidzemes,
- “Melnie” no Valmieras,
- "VV-Blice" no Valmieras,
- "307.lv/Limbaži" no Limbažiem.

C grupā:

- "Rubene" no Kocēniem un Rubenes (meitenes),
- “Valmieras meitenes” no Valmieras (meitenes),
- “Rubene ZPB” no Kocēnu novada, Rubenes,
- “Vindaiņi” no Valmieras.

Izspēles kārtība:

Spēles norisināsies trijos apļos un play-off pēc šādas kārtības:

A grupa pirmajā aplī tiekas savā starpā katra komanda ar katru, otrais aplis tiek spēlēts ar B grupas komandām, tiekoties katrai A grupas komandai ar katru B grupas komandu, trešajā aplī A grupas komandas vēlreiz tiekas savā starpā katra ar katru. Visi iegūtie un zaudētie punkti tiek ņemti vērā sarindojot komandas turnīra tabulā. Ņemot vērā turnīra tabulu komandas sāk playoff izspēli, kuras līdz pat finālam ir līdz divām uzvarām. Grupas uzvarētāja komanda automātiski jau ir nodrošinājusi vietu lielajā finālā. Pirmajā play-off kārtā tiekas komandas, kuras ir attiecīgi ieņēmušas 2. un 3. vietu. Uzvarētāja komanda iekļūst finālā, kurā līdz divām uzvarām izcīna turnīra galveno balvu no "Multikluba".

B grupa pirmo apli spēlē savā starpā katrai komandai tiekoties ar katru, otro apli spēlē ar A grupas komandām tiekoties ar katru no tām, trešo apli spēlē ar C grupas komandām tiekoties ar katru no tām. Visi iegūtie un zaudētie punkti tiek ņemti vērā sarindojot komandas turnīra tabulā. Ņemot vērā turnīra tabulu komandas sāk play-off izspēli, kuras līdz pat finālam ir līdz divām uzvarām. Pusfinālos tiekas 1. vieta ar 4., un 2. ar 3. Zaudētājas spēlē par 3., 4. vietu, bet uzvarētājas komandas tiekas finālā, kurā līdz divām uzvarām noskaidro uzvarētāju, kas arī iegūst dāvanu karti 300 latu vērtībā no Lino. lv.

C grupa pirmo apli spēlē savā starpā katrai komandai tiekoties ar katru, otro apli spēlē ar B grupas komandām tiekoties ar katru no tām, trešajā aplī C grupas komandas vēlreiz tiekas savā starpā katra ar katru. Visi iegūtie un zaudētie punkti tiek ņemti vērā sarindojot komandas turnīra tabulā. Ņemot vērā turnīra tabulu komandas sāk play-off izspēli, kuras līdz pat finālam ir līdz divām uzvarām. Pusfinālos tiekas 1. vieta ar 4., un 2. ar 3. Zaudētājas spēlē par 3., 4. vietu un uzvarētājas komandas tiekas finālā, kurā līdz divām uzvarām noskaidro uzvarētāju, kas arī iegūst dāvanu karti 100 latu vērtībā no Lino.lv.

Turnīra sākums būs 8. jūnijā. Ņemot vērā nepastāvīgos laika apstākļus, spēļu laiki var tikt mainīti. Visas izmaiņas turnīra mājas lapā vvl.lv.
Vēlot veiksmi un uz tikšanos florbola laukumos!

Izmantotie resursi:
vvl.lv

  +3 [+] [-]

, 2010-06-07 09:31, pirms 14 gadiem
pirmās trīs vietas A grupā zināmas

     [+] [-]

, 2010-06-07 14:06, pirms 14 gadiem
Valmieras novada čempionāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja