Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Salmingsports" līdz minimumam samazina "Ikšķiles" pārsvaru

Jānis Celmiņš

"Salmingsports" līdz minimumam samazina "Ikšķiles" pārsvaru
"Salmingsports" florbolisti
Foto: Renārs Buivids

Vienu kārtu pirms "Vasaras Florbola līgas 2009" grupu turnīra noslēgumu A divīzijā saasinājusies situācija par uzvaru regulārajā sezonā, jo "Salmingsports" šodien otrajā puslaikā spēja salauzt "Florbolam.lv" pretestību.

Dienas pirmajā spēlē "Florbolam.lv" sacentās ar "Salmingsports" komandu, kas joprojām turnīrā nav izjutuši zaudējuma garšu. Spēles pirmais puslaiks noslēdzās ar neizšķirtu 3:3 rezultātu, taču otrajā puslaikā daudz labāk nospēlēja "Salmingsports" izcīnot visai pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 12:5. Uzvarētājiem Mihails Kostusevs guva sešus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet Ivo Preisam četri vārti un trīs piespēles. Zaudētājiem labākais ar trim vārtiem un vienu piespēli bija Jānis Jansons. Pēc šī panākuma "Salmingsports" tabulā nostiprinājās otrajā vietā, tikai punktu atpaliekot no "Ikšķiļes".

Nedaudz atpūtušies "Florbolam.lv" aizvadīja svarīgu spēli cīņā par trešo vietu, tiekoties ar FK "Rīga", kuriem gan šoreiz nepalīdzēja Jānis Sprukts. Pēc puslaika "Florbolam.lv" atradās komfortablā vadībā, taču desmit minūtes pirms mača beigām pārsvars no 5:1 bija sarucis līdz 5:4. Atspēlēties gan neizdevās un "Florbolam.lv" ierakstīja trešo uzvaru turnīra tabulā, svinot panākumu ar 9:7. Uzvarētājiem Kristiāns Lisovskis guva divus vārtus un izdarīja trīs piespēles, bet Jānim Jansonam četri vārti. Zaudētājiem Alvim Dālem 2+2, bet Ēriks Akulovs guva trīs vārtus un izdarīja vienu piespēli.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-07-23 12:37, pirms 15 gadiem
Kāds zina kādēļ spēles tika samainītas vietām???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 13:01, pirms 15 gadiem
augustā.

     [+] [-]

, 2009-07-24 13:46, pirms 15 gadiem
speles samainija, jo florbolam.lv uz zagi pret salmingsportu bija liels koeficients triobet ja nemaldos 10!!!!!
tapec samainija lai zaudetu jo visi uz pirmo speli netika