Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Družiņinskis uz Valmieru, Semjonovs uz Jegevu

Družiņinskis uz Valmieru, Semjonovs uz Jegevu
Romāns Družiņinskis
Foto: Uvis Igalis

Pēc neliela pārtraukuma Latvijas florbolā atgriezies viens no Krievijas labākajiem florbolistiem Romāns Družiņinskis. Šoreiz viņš pievienosies virslīgas jaunpienācējai "FK Valmiera".

Družiņinskis pērn spēlēja Rēzeknes "Blāzma" komandā, sezonā gūstot 21 vārtus un izdarot 13 rezultatīvas piespēles. Valmieriešiem šis ir otrais nopietnais pastiprinājums jau pēc sezonas sākuma. Vēl nesen virslīgas debintantiem uz laiku pievienojās no "Rubenes" aizlienētais Jānis Peičs. "FK Valmiera" gan pagaidām ar vienu uzvaru piecās spēlēs atrodas kopvērtējuma tabulas pašā apakšā.

Tikmēr pastiprināties turpina vēl kāda tabulas lejasgala komanda. Pēc somu elites florbolistu Lehikoinena un Salutskija piesaistīšanas, savas florbolista gaitas Jegevas sastāvā nolēmis turpināt līdz šim "Latvijas Avīze/LU" spēlējošais Pāvels Semjonovs, kurš ir arī visu laiku rezultatīvākais leģionārs Latvijas florbolā. Jegevas "Tahe" Latvijas atklātā čempionāta kopvērtējumā pagaidām atrodas desmitajā vietā, savukārt Semjonova līdzšinējais klubs, Latvijas čempioni "Latvijas Avīze/LU", ieņem priekšpēdējo vienpadsmito vietu.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv
floorball.lv

  +3 [+] [-]

, 2008-10-16 18:25, pirms 16 gadiem
Zel ka Blazma sajuka speletu labi
Slēpts komentārs: atiz

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 18:37, pirms 16 gadiem
atiz rakstīja: wai ta kriewija limenis naw aukstaks
Nē.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-16 18:47, pirms 16 gadiem
atiz rakstīja: wai ta kriewija limenis naw aukstaks
Bet nu jau diezgan strauji attīstās. Bet līdz Latvijai ir vēl ko augt.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 18:53, pirms 16 gadiem
LA pazaudeja Semjonovu,liels zaudejums.Romāns Družiņinskis noteikti mus valmieras fanu milulis ar savu eleganto fintu... Jegeva vai Jogeva?

  +3 [+] [-]

, 2008-10-16 19:23, pirms 16 gadiem
Družiņinskis uz Valmieru, Semjonovs uz Jegevu.
JOgeva Nevis JEgeva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja