Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Dailis Skudrītis trenēs valmieriešus jaunajā sezonā

Dailis Skudrītis trenēs valmieriešus jaunajā sezonā
Vai Dailim Skudrītim izdosies aizvest arī Valmieras florbolistus līdz medaļām, uzzināsim nākamā gada pavasarī.

Foto: florbols.kekava.lv

Pagājušās sezonas sudraba medaļas īpašnieks Dailis Skudrītis(„Talsi/Triobet”) piekritis trenēt abas Valmieras vīriešu florbola komandas, kuras nākamajā sezonā startēs HipoLīzings Virslīgā un 2. līgā vīriešiem. Vienošanās noslēgta 17. jūnijā, ziņo florbola kluba „Valmiera” mājas lapa.

Dailis Skudrītis ir viens no Latvijas labākajiem florbola aizsargiem, tāpēc ne velti izpelnījās iespēju spēlēt Pasaules florbola čempionātā pagājušā gada decembrī. Šosezon „Talsi/Triobet” sastāvā Dailis laukumā devās 34 spēlēs, vārtsargu pārspējot 9 reizes un palīdzot to izdarīt komandas biedriem vēl 34 reizes.

Pretrunīgi ir vērtēts Skudrīša spēles stils, kurš nav iedomājams bez fiziskas spēles un asumiem, kuri bieži vien ir uz noteikumu pārkāpumu robežas. Par to liecina arī nopelnītās 38 soda minūtes šosezon. Vēl daudziem noteikti atmiņā ir palikusi Daiļa saķeršanās ar cēsinieku vārtsargu Gunti Bundzenieku finālsērijas 2. spēlēs izskaņā, kā rezultātā, saņemot sarkano kartiņu, nācās izlaist pēdējo spēli.

Lai gan Skudrītim ir izvērsusies veiksmīga karjera, spēlējot Ķekavas, Rēzeknes un Talsu pilsētu komandās, Skudrītis nebūt nebūs nekāds debitants florbolistu trenēšanā. Dailis periodiski konsultējis „ASK/Lielvārde”, „Ķekava” un irlaviešu florbolistus, paralēli pats turpinot spēlēt Virslīgā. Tāpat ir trenēti jaunie censoņi Ķekavā, kuri 2006./07.g, sezonā izcīnīja zelta medaļas 1994. gadā dzimušo zēnu konkurencē. Turklāt vērtīga pieredze ir gūta piedaloties zviedru treneru vadītājās trijās Z-Camp nometnēs, kas norisinājušās pēdējās trīs vasaras un notiks arī šogad. Tāpat paliek aktuāls jautājums, vai Dailis nākamsezon plāno pats turpināt spēlētāja gaitas vai arī pilnībā ziedot sevi trenera darbam.

Visticamākais, ka Valmieras komanda, kura šosezon palika pēdējā 12. vietā HipoLīzings Virslīgā vīriešiem, nevēlēsies atkal palikt pastarīšos. Domājams, ka valmierieši turpmāk spēlēs daudz agresīvāku un tehniskāku florbolu, jo tieši tāds laukumā ir pats Dailis. Nebūtu jāšaubās, ka jaunais treneris ātri iemantos autoritāti spēlētāju vidū, tāpēc nākotnē varam raudzīties ar optimismu uz šo sadarbību starp Daili un Valmieras florbolistiem.

Par to, vai Dailim Skudrītim izdosies izcīnīt savu septīto zelta medaļu, tikai šoreiz kā trenerim, varēsim lēnām jau sākt spriest rudenī, kad sāksies jaunā sezonā. Skaidrs ir viens, ka šajā vasarā florbolā ir gaidāmas dažādas pārmaiņas – daudzas komandas nav izlēmušas par savu turpmāko likteni, gaidāmas dažādas spēlētāju pārejas, kuras, zinot florbola aprindas, noteikti neiztiks bez lielākiem vai mazākiem skandāliem.

Izmantotie resursi:

fk-valmiera.lv
floorball.lv
florbols.kekava.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-06-26 18:05, pirms 15 gadiem
Tad viņš pats nespeles vairs?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-26 19:12, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: Tad viņš pats nespeles vairs?
ta sanak ja . Bet kapec vins izvelejas valmieru gan nesaprotu.

     [+] [-]

, 2009-06-26 19:29, pirms 15 gadiem
oho, pavisam negaidīts pavērsiens. Šverns atkal spēlēs?

     [+] [-]

, 2009-06-26 22:20, pirms 15 gadiem
Kas tur negaidits?
Un Sverns speelees Riigaa.

     [+] [-]

, 2009-06-29 00:10, pirms 15 gadiem
ukris33 rakstīja: ta sanak ja . Bet kapec vins izvelejas valmieru gan nesaprotu.
nauda