Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātam florbolā reģistrējušās teju visas komandas

Andrejs Siliņš

Latvijas čempionātam florbolā reģistrējušās teju visas komandas
Foto: Mārtiņš Šults, floorball.lv

Pretēji iepriekš izskanējušajām bažām, pieteikumus startam vīriešu virslīgā iesūtījušas 11 komandas – Stalbes “Pārgauja”, "FK Bauska", “RTU/INSPECTA”, igauņu “Tahe”, “Rubene”, līgas jaunpienācējas “Ulbroka” un “FK Rīga”, čempioni “Cel Tik/Lekrings” no Cēsīm, “Ķekava”, “FK Valmiera” un “FK Kurši”.

Finanšu līdzekļu meklējumos vēl ir trīs virslīgas komandas – sudraba laureāti “Talsi”, “Rīgas Lauvas” un “Lielvārde”. Lai arī pieteikuma termiņš jau pagājis, Latvijas Florbola savienība šo klubu lēmumus vēl nogaidīs.

Tāpat virslīgas čempionātam reģistrējušās sešas no astoņām sieviešu komandām. Par dalības atsaukšanu no turnīra paziņojusi vien Lielvārdes “IMPRO” meiteņu komanda, taču ierindā ir abas paplašinātās līgas jaunpienācējas – “RTU/RSU” un “Liepājas universitāte”. Tāpat dalību virslīgai apstiprinājušas pieckārtējās Latvijas čempiones “Rubene”, “FK Valmiera”, “Rīgas Lauvas” un “Ķekava”. Pagaidām neskaidrības ir par “Latvijas Avīze/LU” komandu, kas čempionātā, visticamāk, startēs, taču jau ar citu nosaukumu.

Pirmajā līgā vīriešiem pieteikušās septiņas no divpadsmit komandām – “FK Jūrmala”, “Rubene-1”, „Latgranula”, “Kurši 1”, “Rīgas Lauvas”, “Telms/Energokomplekss” un “Ķekava-1”. Atbalstītāju meklējumos vēl ir piecas komandas – “Kandava”, “Madona”, Talsi 2”, “Fastum/Lielvārde” un “Cēsis”. Tieši pirmā līga vīriešiem jaunajā sezonā piedzīvos vislielākās izmaiņas. Lai samazinātu komandu izmaksas, līga turnīru aizvadīs divās grupās. Tās būs sadalītas pēc reģionālās piederības.

Informāciju sagatavoja
Agnese Cikuliņa
Latvijas Florbola Savienības
biroja vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 00:12, pirms 15 gadiem
nu nez nez.. vēl vakar ienāca info ka 5cas pieteikušās Triobeta līgai un tikai 3 latvijas čampim.. gaidīsim rudeni, tad redzēsim patiesību... Un nez kapēc vīriešu virslīgai tāda FK Bauska nemaz nav pieminēta?!

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 08:53, pirms 15 gadiem
Man jau liekas ka lfs taisa sev reklāmu jo ar tienešiem vēl jo projām nav norēķinājušies

  +6 [+] [-]

, 2009-07-24 09:48, pirms 15 gadiem
Kas tad ar Talsiem? Jaunā dome un Triobet atteikušies atbalstīt? Ja nevar vairs atļauties pirmo maiņu, tad jālaiž jaunie, bet Talsiem ir jāspēlē čempionātā - Talsiniekiem tas ir vajadzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 11:20, pirms 15 gadiem
Jā,Talsos vēl bija divi sporta veidi kas kaut cik"lešēja"-,hokejs un florbols.Nu nebūs arī tie!Kā pilsētas domē var strādāt tik tuvredzīgi ļautiņi,kas vispār neatbalsta un neinteresējas par jaunatnes sportu un sporta dzīvi vispār! Labāk lai šie jaunieši dauza āra skatlogus un aplauž ceļazīmes?Nu tad uz priekšu!!!Mēs tomēr gribam florbolu Talsos!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 12:07, pirms 15 gadiem
1. rinda: "Pretēji iepriekš izskanējušām bažām..."
Kādas bažas? LFS iet uz grunti, bet triobet līgai ir kārtīgs sponsors, mazāki komandu izdevumi. Kādreiz kaut vajag arī palasīt

  -2 [+] [-]

, 2009-07-24 15:51, pirms 15 gadiem
ciklons rakstīja: nu nez nez.. vēl vakar ienāca info ka 5cas pieteikušās Triobeta līgai un tikai 3 latvijas čampim.. gaidīsim rudeni, tad redzēsim patiesību... Un nez kapēc vīriešu virslīgai tāda FK Bauska nemaz nav pieminēta?!
tu laikam lasiit nemaaki FK Bauska ir piemineeta kaa otraa komanda kas pieteikusies chempionaatam

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 12:15, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Jā,Talsos vēl bija divi sporta veidi kas kaut cik"lešēja"-,hokejs un florbols.Nu nebūs arī tie!Kā pilsētas domē var strādāt tik tuvredzīgi ļautiņi,kas vispār neatbalsta un neinteresējas par jaunatnes sportu un sporta dzīvi vispār! Labāk lai šie jaunieši dauza āra skatlogus un aplauž ceļazīmes?Nu tad uz priekšu!!!Mēs tomēr gribam florbolu Talsos!!!
Domaju ka talsi vel kur speles, bet laiks radiis. Butu nepatikami ja talsi pazustu no florbola...