Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Čempioniem lielais pārbaudījums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kamēr lielākā daļa Latvijas florbola komandu vēl tikai gatavojas valsts čempionāta startam, kas būs nākamajā nedēļas nogalē, abas valsts spēcīgākās komandas jau ir Itālijā, kur cīnīsies par iekļūšanu Eiropas čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā.

Latvijas godu Itālijas galvaspilsētā Romā aizstāvēs "Latvijas Avīzes" vīriešu komanda un "Rubenes" sieviešu komanda. Pirmās cīņā iesaistīsies "rubenietes", kuras jau šodien pulksten 10:30 izies laukumā, lai tiktos ar "IBC Leoben" spēlētājām no Austrijas. Rīt paredzēts mačs ar slovāku "FBC Insport Strikes", bet pēc vienas atelpas dienas būs jāspēlē ar Dānijas čempionēm "Fredrikshavn Bulldogs", kuras varētu uzskatīt par lielākajām "Rubenes" pretiniecēm grupu turnīrā. Turnīrs noslēgsies svētdien ar maču pret ungāru "Szolnok Cannibals". Tikai grupas uzvarētājas saņems ceļazīmi uz finālturnīru, kas norisināsies Somijā. Kā liecina kluba interneta mājaslapā sniegtā informācija, kvalifikācijas turnīrā nevarēs spēlēt Linda Līce, Monta Bluķe, Agnese Kāposta un Marita Āboliņa.

Ja "Rubenes" komandai turnīrā paredzama tikai viena patiešām nopietna spēle (pret dānietēm), smagākā situācijā nokļuvuši "Latvijas Avīzes" florbolisti. Arī vīri nonākuši vienā grupā ar Ungārijas ("Debreneci FSE") un Slovākijas ("FBC Dragons) klubiem, ar kuriem nevajadzētu būt lielām grūtībām. Līdzīgi ir arī tas, ka būs jātiekas ar Dānijas spēcīgāko klubu "Fredrikshavn Bulldogs", kas varētu būt jau nopietnāks pretinieks. Tomēr, lai cik tas dīvaini neliktos, par nopietnākajiem konkurentiem cīņā par vienīgo ceļazīmi tiek uzskatīti vietējie "Viking Roma" florbolisti. Tiesa, Itālija būs minēta praktiski tikai komandas nosaukumā, jo laukuma saimnieki uz šo turnīru ir ievērojami pastiprinājuši sastāvu, pieaicinot uzreiz 11 skandināvu spēlētāju. Daudzi no tiem pērn spēlēja Zviedrijas pirmajā līgā. Taču atcerēsimies kā pavisam nesen Latvijas klubiem "Latvian Open" turnīrā veicās ar šīs valsts trešās līgas klubu "Sala Silverstaden", kas prata aizkļūt līdz finālam. Skaidrs, ka ar "vikingiem" viegli neklāsies.

Eiropas Čempionvienību kausa izcīņa
Roma, Itālija
"Rubenes" komandas spēļu kalendārs
Trešdien plkst. 10.30 pret IBC Leoben (Austrija)
Ceturtdien plkst. 13.00 pret FBC Insport Strikes (Slovākija)
Sestdien plkst. 13.00 pret Fredrikshavn Bulldogs (Dānija)
Svētdien plkst. 10.30 pret Szolnok Cannibals (Ungārija)

"Latvijas Avīzes" komandas spēļu kalendārs
Ceturtdien plkst. 15.30 pret Debreceni FSE (Ungārija)
Piektdien plkst. 15.30 pret FBC Dagons (Slovākija)
Sestdien plkst. 15.30 pret Viking Roma (Itālija)
Svētdien plkst. 13.00 pret Fredrikshavn Bulldogs (Dānija)

Izmantotie resursi:
www.rubene.lv
www.la-floorball.lv
www.efcq2007.it

  -1 [+] [-]

, 2007-09-05 13:45, pirms 17 gadiem
"Taču atcerēsimies kā pavisam nesen Latvijas klubiem "Latvian Open" turnīrā veicās ar šīs valsts trešo spēcīgāko klubu "Sala Silverstaden","

Domaju, ka shaja teikuma kaut kas isti neshtimmee
Ja Lekrings varetu uzvaret Zviedrijas tresho specigako klubu tad tas buutu SPEECIGI!

     [+] [-]

, 2007-09-05 14:03, pirms 17 gadiem
Taču atcerēsimies kā pavisam nesen Latvijas klubiem "Latvian Open" turnīrā veicās ar šīs valsts trešās līgas klubu "Sala Silverstaden", kas prata aizkļūt līdz finālam.


izlasi kārtīgi!

     [+] [-]

, 2007-09-05 14:29, pirms 17 gadiem
bija kluuda! Paspeeju izlabot

     [+] [-]

, 2007-09-06 10:55, pirms 17 gadiem
Kush, kush bulcinja! Viss kartiba!

     [+] [-]

, 2007-09-06 18:20, pirms 17 gadiem
Nebus viegli...