Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Irlavas laukumā pusfināli un fināli tomēr nenotiks

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Irlavas laukumā pusfināli un fināli tomēr nenotiks
Ja arī irlavnieki iekļūs pusfinālā, uz šī laukuma tas nenotiks...
Foto: www.fkirlava.lv

3. martā notika Latvijas Florbola savienības (LFS) Valdes sēde. Sēdes laikā tika izskatīts FK "Irlava" iesniegums ar lūgumu atcelt 2009. gada 29. augusta Valdes sēdē pieņemto lēmumu par Irlavas sporta laukuma neatbilstību izslēgšanas spēlēm Virslīgā vīriešiem (pusfinālos un finālos).

FK "Irlava" pārstāvji savā iesniegumā pamatojās uz to, ka Irlavas sporta zāles grīdas segums atbilst standartiem un ir piemērots florbola spēlēšanai. LFS Valde savu lēmumu tomēr atstāja spēkā, bet precizēja, ka šī laukuma trūkums ir nepietiekamais skatītāju sēdvietu skaits (pusfinālu un finālu spēļu vietās ir jābūt vismaz 350 sēdvietu).

Citi LFS Valdes sēdes svarīgākie lēmumi:

Jebkuras radušās problēmas LFS rīkoto vai saskaņoto sacensību komandām un dalībniekiem jārisina kopīgi ar LFS, iekšējā darba kārtībā, vadoties pēc LFS statūtiem, Valdes lēmumiem, sacensību nolikumiem un IFF oficiālajiem noteikumiem, neizmantojot mediju starpniecību. Sods par šī punkta neievērošanu 50 LVL. Jebkuram LFS rīkoto vai saskaņoto sacensību dalībniekam nav tiesību izteikt masu medijiem personīga rakstura negatīvas atsauksmes par citu LFS rīkoto vai saskaņoto sacensību dalībnieku darbu. Sods par šī punkta neievērošanu 50 LVL.

Par finālspēļu (par 1-3. vietu Virslīgā vīriešiem un sievietēm) norises vietu tika apstiprināts Vidzemes Olimpiskais centrs (Valmierā).

Sezonas laikā klubs drīkst pieteikt piecus spēlētājus, kas var spēlēt viena kluba divās komandās. Spēlētājam, pārejot no zemākas līgas uz augstāku līgu, ir jāizlaiž tuvākā spēle augstākā līgā. Spēlētājs vienā dienā drīkst piedalīties tikai vienas līgas spēlē - Virslīgā, 1. līgā vai 2. līgā. Spēlētājam vecumā līdz 19 gadiem pāreja no komandas uz komandu viena kluba ietvaros nav ierobežota. Spēlētāju pārejas viena kluba ietvaros pēc izslēgšanas spēļu sākšanās iespējamas tikai no zemākas līgas uz augstāku līgu.

Ar visu LFS Valdes sēdes protokolu var iepazīties: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-05 20:24, pirms 15 gadiem
nez pašai lfs valdei smiekli par sevi nenāk?? DEBĪLISMS

     [+] [-]

, 2010-03-06 00:23, pirms 15 gadiem
Idioti. Bet ne jau LFS - es to par pavisam citiem cilvēikiem, man vienkārši te paspruka. Nekā personīga. Un komentiņi taču neskaitās pie medijiem galu galā, ne? Vai tomēr skaitās?

  +2 [+] [-]

, 2010-03-06 00:40, pirms 15 gadiem
deco rakstīja: Idioti. Bet ne jau LFS - es to par pavisam citiem cilvēikiem, man vienkārši te paspruka. Nekā personīga. Un komentiņi taču neskaitās pie medijiem galu galā, ne? Vai tomēr skaitās?
Interesanta lieta - mediji jeb masu mediji latviski ir masu saziņas līdzekļi jeb plašsaziņas līdzekļi. Nu lūk - saskaņā ar Latvijas likumdošanu (likumu Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem) intereneta portāli vēl joprojām nav masu saziņas līdzekļu jeb masu mediju skaitā...

     [+] [-]

, 2010-03-06 15:49, pirms 15 gadiem
Ritvars Raits rakstīja: Interesanta lieta - mediji jeb masu mediji latviski ir masu saziņas līdzekļi jeb plašsaziņas līdzekļi. Nu lūk - saskaņā ar Latvijas likumdošanu (likumu Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem) intereneta portāli vēl joprojām nav masu saziņas līdzekļu jeb masu mediju skaitā...
Urā, tātad te droši un pa taisno var teikt, ka LFS ir pieņēmusi IDIOTISKU lēmumu.

     [+] [-]

, 2010-03-06 17:44, pirms 15 gadiem
haha es dzīvoju brīvā valstī, un palasot likumdošanu, beigu beigās LFS vēl man maksās, ja mēģinās kaut kādu sodu uzlikt

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:14, pirms 15 gadiem
deco rakstīja: Urā, tātad te droši un pa taisno var teikt, ka LFS ir pieņēmusi IDIOTISKU lēmumu.
Kāpēc? Ir taču ļoti daudz plašsaziņas līdzekļu. Vienīgi - LFS varēja nodrošināties ar piebildi "un interneta portālos", jo tā kā ir pašlaik, tiesā viņi zaudētu. Idioti sēž vienā namā Vecrīgā un jau gadiem šo problēmu nespēj atrisināt...