Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Florbolam.lv" un FK "Rīga" otrie panākumi

Jānis Celmiņš

"Florbolam.lv" un FK "Rīga" otrie panākumi
Jānis Sprukts trešdienas spēlē guva vienus vārtus
Foto: Renārs Buivids

Veiksmīgi noslēgusies kārtējā "Vasaras Florbola līgas 2009" diena, kurā A-divīzijā pie otrajām uzvarām izdevās tikt "Florbolam.lv" un FK "Rīga", saviem konkurentiem sagādājot trešos zaudējumus.

Dienas pirmajā mačā tikās divas B-1 divīzijas komandas, kurā "Lido" ar rezultātu 9:4 pievieca "Pārdaugavas komētas", tādējādi tiekot pie otrā panākuma divās spēlēs, konkurentiem sagādājot otro neveiksmi. Ar lielāku interesi gan tika gaidītas divas nākamās spēles A divīzijā.

Vispirms laukumā izgāja "Florbolam.lv" un "Fastum/Lino.lv' komandas. Ja "Florbolam.lv" komanda bija vienu spēli uzvarējusi un vienu spēlējusi neizšķirti, tad "Fastum/Lino.lv" pirmajās divās spēlēs pie punktiem nebija izdevies tikt. Neizdevās arī šoreiz, jo jau pirmajā puslaikā "Florbolam.lv" bija galvastiesu pārāki, pārtraukumā dodoties pie rezultāta 6:1. Sešus vārtus izdevās gūt arī otrajā puslaikā, taču šoreiz tika dota iespēja izcelties arī pretiniekiem, līdz ar to spēles beigu rezultāts 12:6 "Florbolam.lv" labā. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar trim vārtu guvumiem un četrām piespēlēm bija Jānis Jansons, Kristiānam Lisovskim četri vārti un viena piespēle, bet Aināram Juškēvičam trīs vārtu guvumi. Zaudētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Edgars Taube.

Pēdējā spēlē laukumā devās FK "Rīga" un "SJPPZZ" komandas. Arī šīm komandām līdzšinējā situācija tabulā bija līdzīga: rīdzinieki reizi bija uzvarējuši, bet reizi spēlējuši neizšķirti, kamēr konkurentiem divas neveiksmes kontā. Šoreiz spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzvērtīgā cīņā, kurā rīdzinieki bija labāki ar 3:1, tomēr otrajā puslaikā arvien vairāk izpaudās FK "Rīga" pārākums, kurā tomēr ir pieredzējušāki spēlētāji. Beigu rezultāts 10:3 par labu FK "Rīga". Uzvarētājiem trīs vārti Tomam Dālem, Tomam Briedim divi vārti un divas piespēles, bet Jānis Sprukts šoreiz izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Zaudētājiem divi vārti Jānim Mežotnim.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja