Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

1.jūlijs sportā

1.jūlijs sportā
Kristers Gudļevskis
Foto: iihf.com

Piedāvājam atskatu uz 1.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

Ņuarkā notika 51.Nacionālās hokeja līgas drafta ceremonija, kurā par vienīgo tajā izvēlēto latvieti kļuva 20 gadus vecais vārtsargs Kristers Gudļevskis, kuru piektās kārtas ievadā ar kopējo 124. numuru izvēlējās Tampabejas "Lightning" vienība.

Bijušie Latvijas izlases hokejisti Ģirts Ankipāns un Juris Klodāns ir papildinājuši Rīgas "Dinamo" treneru korpusu, vēsta Kontinentālās hokeja līgas kluba oficiālā mājaslapa.

Vimbldonā turpinās "Grand Slam" turnīra sacensības. Sieviešu vienspēļu 4.kārtā par pārsteigumu parūpējās vāciete Sabīne Liziki, kura ar 6:2, 1:6, 6:4 pieveica Serēnu Viljamsu. Vīriešu turnīra pirmais numurs serbs Novaks Džokovičs tikmēr trīs setos tika galā ar Vācijas pārstāvi Tomiju Hāsu – 6:1, 6:4, 7:6(4).

Līdzšinējais "Liepājas metalurga" vārtsargs Pāvels Doroševs pievienojies Azerbaidžānas pēdējo trīs gadu čempionei Baku "Neftchi".

Latvijas futbola izlases un līdzšinējais Jūrmalas "Spartaka" aizsargs Nauris Bulvītis pievienojies SMScredit.lv Virslīgas līdervienībai Rīgas "Skonto".



  +2 [+] [-]

, 2013-07-01 23:55, pirms 11 gadiem
Jakas notiek U-19 Pasaules čempionāts Čehijā, kuru SC vispār ignorē, superīgs sporta ziņu portāls! Pareiz ir labāk par LV U-20 un U-18 draudzībspēli uzcep rakstu!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 00:02, pirms 11 gadiem
pinkainis rakstīja: Jakas notiek U-19 Pasaules čempionāts Čehijā, kuru SC vispār ignorē, superīgs sporta ziņu portāls! Pareiz ir labāk par LV U-20 un U-18 draudzībspēli uzcep rakstu!
šiten tak interesē tie kuri ir uzvilkuši cietāku formu par metāla sienu un sauc sevi par "īstiem večiem" un lepojas ar to ka nodraftēti ar tūkstošo numuru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja