Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

18.jūlijs sportā

18.jūlijs sportā
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Piedāvājam atskatu uz 18.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

Olimpiskajā Sporta centrā uz pirmo treniņu pulcējās Latvijas vīriešu basketbola izlases kandidāti, lai uzsāktu gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram.

Latvijas U18 vīriešu basketbola izlase Liepājas Olimpiskajā centrā uzvarēja Bulgārijas izlasi ar rezultātu 85:57 un svinēja pirmo panākumu Eiropas čempionātā.

Latvijas spīdveja izlase šovakar varonīgā cīņā Čehijā cīņā par pēdējo ceļazīmi uz finālu palika trešajā vietā, tikai divus punktus atpaliekot no ASV. Latvijas izlasei tas garantēja visu laiku augstāko sasniegumu valsts vēsturē - sestā vieta pasaulē.

UEFA Eiropas līgas 2.kvalifikācijas kārtu ar uzvarām sākuši Latvijas klubi. "Ventspils" ar minimālo 1:0 pārspēja Luksemburgas "Jeunesse Esch", bet "Skonto" ar 2:1 uzvarēja Čehijas "Slovan".

Latvijas vadošajam svarcēlājam Artūram Plēsniekam, kurš pagājušajā nedēļā izcīnīja septīto vietu Universiādē, konstatēts vēdera muskuļu plīsums.