Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

22.jūlijs sportā

Agris Suveizda

22.jūlijs sportā
Andris Biedriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam atskatu uz 22.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

- Andris Biedriņš Latvijas Basketbola savienībai un izlases vadībai paziņoja par to, ka nespēlēs šā gada Eiropas čempionātā, tādējādi pārtraucot ilgo neziņas periodu. Biedriņš lēmumu skaidroja ar kluba maiņu un vēlmi izvairīties no potenciālajiem savainojumiem.

- Latvijas U18 basketbola izlase Eiropas čempionāta otrajā kārtā Liepājā pieveica pašreizējo titula sargātāju Horvātiju (72:65) un spēra vēl vienu soli pretī ceturtdaļfinālam. Ar 15 punktiem rezultatīvākais bija Kristaps Gludītis, bet Kristaps Porziņģis izcēlās ar "double-double" - desmit punkti un 13 atlēkušās bumbas.

- Latvijas spēcīgākais basketbola klubs Rīgas VEF papildināja sastāvu ar 29 gadus vecu amerikāņu uzbrucēju Entiveinu Robinsonu. Pagājušo sezonu 203 centimetrus garais un 100 kilogramus smagais Robinsons pavadīja Itālijas A Sērijā, bet 2010.gadā viņš kopā ar "Cholet Basket" kļuva par Francijas čempionu.