Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma neveiksmīgi debitē "Zuiderduin Masters"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma neveiksmīgi debitē "Zuiderduin Masters"
Madars Razma

Šajā nedēļas nogalē Nīderlandē savu šī gada pēdējo starptautisko turnīru aizvadījis Latvijas vadošais šautriņu metējs Madars Razma, kurš neveiksmīgi startēja „Zuiderduin Masters 2014” sacensībās.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Latvijas šautriņu metējs vietu turnīrā nopelnīja pateicoties organizatoru ielūgumam, tāpēc grupu turnīrā Madars Razma spēkojās ar diviem reitingā augstāk stāvošiem šautriņu metējiem. „Zuiderduin Masters” sacensības Madars Razma uzsāka ar sāpīgu zaudējumu 4:5 pret Anglijas šautriņu metēju Džeimiju Hjūzu, tiesa, spēles sākumā priekulnieks bija nonācis iedzinējos pat ar rezultātu 0:3, bet vēlāk spēja atjaunot intrigu un uzturēt to līdz pašām spēles beigām. Diemžēl grupu turnīra otrajā spēlē Latvijas šautriņu metējs bija daudz bezspēcīgāks un tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums pret Janu Dekeru no Nīderlandes – 0:5, līdz ar to „Zuiderduin Masters” turnīrs Madaram Razmam noslēdzās jau ar grupu turnīra spēlēm. Tikmēr par šī gada „Zuiderduin Masters” čempioniem kļuva Anastasija Dobromislova no Krievijas un jau pieminētais Džeimijs Hjūzs.

Latvijas Darts Organizācija informē ka no 12. līdz 14. decembrim Saulkrastos, viesnīcas „Minhauzena Unda” telpās norisināsies šīs sezonas pēdējās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības – „LDO Latvijas Kauss 2014”. Plašāka informācija pieejama Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā – latviadartrts.com.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija