Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Patriots" sagrauj "Dolphins"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" sagrauj "Dolphins"
Maiami "Dolphins" spēlētāji
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika dots starts astotajai Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonai un to atklāja Jaunanglijas "Patriots" un Maiami "Dolphins" cīņa. Spēlē ar 36:7 labāki izrādījās "Patrioti".

Pēc tā kā Maiami komanda atlaida galveno treneri Džo Filbinu, komanda prata izcīnīt divas uzvaras, tāpēc spēle pret Jaunanglijas komandu bija pārbaudījums tam kādā mērā komanda ir gatava nosacītajam "izrāvienam".

Kā parādīja mačs, tad izrāviens izpalika, jo "Delfīni" nespēja izturēt oponentu spiedienu, bieži kļūdījās un par to arī tika sodīti. Beigu beigās maču Floridas kluba saspēles vadītājs Raiens Tanehils noslēdza ar divām pārtvertām bumbām, taču gūtiem 300 jardiem. Kopumā gan Maiami vienības spēlētājiem šī nebija labākā diena, bet aizsargam Kameronam Veikam, iespējams, ka šis vakars izrādīsies par melnāko punktu sezonā, jo "Pro Bowl" spēlētājs traumēja Ahileja saiti.

Protams, daudz priecīgāks noskaņojums valdīja Masačusetas komandā, jo pirmo puslaiku viņi aizvadīja ļoti labi, pārtraukumā ejot pie rezultāta 19:0. Toms Breidijs spēli noslēdza ar 365 jardiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kuras tika adresētas Robam Gronkovskim, Dionam Luisam un Džulianam Edelmanam (divreiz).

Pēc šī mača Jaunanglijas "Patriots" vēl aizvien ir viena no piecām komandām, kas šajā sezonā vēl nav zaudējusi un uz šo brīdi ieņem pirmo vietu visā NFL, tiesa, viņu konkurentiem vēl ir viena spēle rezervē.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-10-30 14:12, pirms 9 gadiem
16-0???

     [+] [-]

, 2015-10-30 19:32, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: 16-0???
19 - 0!