Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Erbam vēl viena medaļa Eiropas čempionātā šaušanā junioriem

Rolands Eliņš

Erbam vēl viena medaļa Eiropas čempionātā šaušanā junioriem
Ernests Erbs ar bronzu
Foto: European Shooting Confederation

Latvijas jaunais sportists Ernests Erbs Azerbaidžānā notiekošajā Eiropas čempionātā guvis savu otro godalgu, šodien izcīnot bronzu 25m šaušanā ar standarta pistoli.

Ernests Erbs vakar bija labākais junioru konkurencē šaušanā ar pistoli no 25 metru distances, kļūstot par Eiropas čempionu šajā vecuma grupā. Viņš turpināja sekmīgi startēt arī šodien, iegūstot godalgu šaušanā ar standarta pistoli no 25 metru distances.

Erbs uzrādīja ļoti labus rezultātus pirmajās četrās šāvienu sērijās, visās pārsniedzot 95 punktu robežu. Tas viņam ļāva ieņemt līderpozīcijas, taču pēdējās divās sērijās Erbam jau vairs tik 89 punkti, kas lika atkāpties uz trešo vietu ar 564 punktiem (96+97+98+95+89+89).

Līdz sudrabam Erbam pietrūka tikai viena punkta, jo Daniilam Šiškovam no Krievijas bija 565 punkti, kamēr uzvara ukrainim Pavlo Krepostņakam ar 572 punktiem.

Cits Latvijas sportists Rihards Zorge ar 541 punktu ieguva 13. vietu.

Izmantotie resursi:
European Championship 25, 50, 300m, Shotgun,...